ALARMANT: Aradul, pe locul al doilea la DECESE cauzate de CORONAVIRUS, după Suceava. ZECI de MORȚI și raportări SUSPECT de ÎNTÂRZIATE

ALARMANT: Aradul, pe locul al doilea la DECESE cauzate de CORONAVIRUS, după Suceava. ZECI de MORȚI și raportări SUSPECT de ÎNTÂRZIATE

Aradul ocupă locul al doilea pe țară la numărul de decese cauzate de noul coronavirus.

Potrivit Covid19ro.org, cu 21 de morți raportați până ieri, unii chiar și la o săptămână după ce au decedat și au fost confirmați ca infectați cu SARS-CoV-2, Aradul este pe locul al doilea, după Suceava, depășind Bucureștiul, Timișul, Neamțul sau Hunedoara – care au un număr mai mare de cazuri de îmbolnăvire confirmate, dar mai puțini decedați.

De remarcat, că raportările suspect de întârziate a deceselor de la Arad au intrat în atenția autorităților centrale. Astfel, pentru a elucida situația infecției cu COVID-19 în județul nostru și a raportărilor întârziate, la fața locului a fost trimisă o echipă de medici epidemiologi de la Institul Național de Sănătate Publică – CRSP Timișoara.

Foto: Arhiva

  1. O echipă care va face tot posibilul să ocolească adevărul. Că acest județ a fost expresia „lucrului bine făcut” . Și, ca urmare vor căuta vinovați exact în partea opusă. Probabil că mai este nevoie să se moară pentru ca românii să înceapă să gândească.
    Spitalul din Arad, au scris ziarele la vreme, este plin de microbi. Și e greu să te faci bine cu microbul peste tine.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.