ALDE: „Anual părăsesc România persoane extrem de capabile”

ALDE: „Anual părăsesc România persoane extrem de capabile”

ALDE a fost și rămâne singurul partid de pe scena politică autohtonă care a avertizat în nenumărate rânduri asupra pericolului uriaș reprezentat de exodul masiv al tinerei generații, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

„Anual părăsesc România persoane extrem de capabile, cu tot viitorul în față, care preferă să își încerce norocul în altă parte, nemulțumite de faptul că în țară nu li se recunoaște valoarea. În consecință, nu numai că România pierde din punctul de vedere al calității, prin migrația unor intelectuali de calibru, dar pierde și din punct de vedere numeric, populația scăzând treptat, totuși sigur, până la cote alarmante. ALDE a tras destule semnale de alarmă cu privire la fenomenul subliniat, ce se repercutează inclusiv asupra sustenabilității sistemului de pensii, amenințat prin plecarea în masă a tinerilor. Fără să dea dovadă de populism sau demagogie, ALDE vine și cu soluții la această problemă, considerată a fi de importanță majoră”, se menționează în comunicat.

„Suntem convinși de faptul că vorbim despre o temă foarte complexă și spinoasă, însă vă pot asigura că pregătim modalități eficiente pentru a-i ține acasă pe tinerii profesioniști. În primul rând, criteriul valoric trebuie redefinit și restabilit în România, el trebuie să redevină o normalitate. Apoi, pachetul de măsuri și legi avut în vizor de ALDE va constitui un imbold suficient de motivant. Vrem să acționăm pe mai multe paliere. Vom acorda facilități fiscale celor care își propun să-și deschidă prima afacere. Le vom asigura acces înlesnit la locuințe, grație unor credite avantajoase, preferențiale și, nu în ultimul rând, dorim să avem grijă de studenții eminenți, prin suplimentări de burse, ulterior prin locuri de muncă bine plătite, adecvate pregătirii lor profesionale respectiv programe speciale vizând domeniul cercetării. Alături de învățământ și economie, domeniul cercetării se va bucura de întreaga noastră atenție”, a declarat afirmă Florin Galiș, președinte al organizației municipale ALDE Arad, candidat la alegerile parlamentare pentru Senat.

Loading...
 1. asa e tot ce e bun pleaca
  si ramane dupa ei doar rahatul si disperarea

  Raspunde
 2. Lasa-l pe altul sa vorbeasca despre valoare si proiecte benefice pentru Romania , din pacate pentru ALDE Arad tu esti o creatura care se legitimeaza prin falimentarea Sanevitu-lui si chiar a propriilor afaceri ( de fapt tentative esuate lamentabil ) asa ca scuteste-ne de ipocriziile tale marca Papagalicesco-seringare !

  Raspunde
  • Postac Ciupeist , te-ai trezit din betie si hop si tu cu o postare traznet. Fraiere, Sanevitul nu sa falimentat de un directoras comercial din provincie. Asa ca du’te frumos si aruncate in buda si nu uita sa tragi apa dupa tine. Faci un mare serviciu umanitatii.

   Raspunde
 3. Galis este singurul care este preocupat de adevaratele probleme ale societatii. Votul meu de incredere va merge cu siguranta catre ALDE.

  Raspunde
 4. Si eu votez ALDE ca sunt liberali adevarati.

  Raspunde
 5. Cresterea salariilor ar fi o masura buna pentru inceput.

  Raspunde
 6. DA pot spune raspicat ca in ALDE erau doar adevaratii liberali,dar de 3-4 luni s-au umplut de ciuma ,in frunte cu Galis si Calimache.

  Raspunde
 7. Ce ai patit Galis,te-ai trezit cu fata la cearceaf?Cui vrei tu sa spui ca regreti ca pleaca romanii din tara?Asa iti pasa ca mie de vecinul tau din fundul gradinii,hai las-o balta.

  Raspunde
 8. Ce sa mai spun,daca nu intrai tu in ALDE,cui iimai pasa de romanasii nostri!!!!!!!!!!!!!

  Raspunde
 9. Ma pisatilor de Gheonoie, Mihaita, Misi, etc . Mi se face greata de postarile voastre de subnormali. Ce traseist Galis _ A fost liberal si a ramas liberal prin mutarea la ALDE. Sau vi se pare ca a ramas doctrina liberala in PNL dupa invazia PDListilor ?
  Nu va facut Galis absolut nimic ca sa postati asemena jigniri. Vad ca minunatul vostru Primar isi bate joc de voi si orasul vostru de 12 ani , a distrus tot ce se poate distruge, dar bateti-l pe umeri si lingeti-l in cur…ca ii baiat fain. De acea a ajuns orasul acesta unde a ajuns. Din cauza unor retardati parveniti, gen Ciupe, Falca & Co. Ciupe nu uita un lucru… Fara Galis nu gaseai nici usa de la Primarie. El te a crescut, si a vrut sa te faca om politic si ti a lasat si locul de consilier la Primarie. Asai parvenitule, nici’un bine nu ramane nepedepsit…

  Raspunde
 10. Ma excrement social ce esti ! te apasa rau la pipota-ti urat mirositoare ai ? din fericire aradenii stiu cate parale faci tu si Papagalicescu tau seringaro-oxidat , fix 2 !!!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.