ALDE Arad vrea să garanteze servicii medicale de calitate

ALDE Arad vrea să garanteze servicii medicale de calitate

Din punctul de vedere al ALDE Arad, sistemul de sănătate din România este bolnav, iar cauzele sunt multiple și profunde iar vindecarea se lasă așteptată. Conștientă de importanța vitală a acestui segment, pe care îl consideră prioritar, ALDE se angajează să facă pași în direcția asigurării unor servicii medicale de calitate.

„Prea mult se vorbește despre sănătate în România însă, din păcate, prea puțin se face la modul concret. Este ceea ce noi dorim să ne asumăm printr-un pachet de legi coerente și funcționale. Trebuie stopat exodul medicilor, trebuie garantate condiții decente în spitale, pacienții trebuie să se bucure de îngrijire corespunzătoare. Contribuțiile la sistemul de asigurări sociale de sănătate nu mai trebuie să fie o gaură neagră în care banii se pierd iar oamenii nu beneficiază aproape de nimic în schimb, de pe urma cotizațiilor“, a declarat Florin Galiș, președintele organizației municipale ALDE Arad.

Un alt aspect pe care se va pune accentul, de către ALDE, este profilaxia.

„Pe lângă bani mai mulți și mai bine gestionați pentru sistemul de sănătate, intenția noastră este să conștientizăm populația asupra necesității efectuării de controale regulate la medic. O educație sanitară corect îndreptată este obligatorie întrucât, se știe, mai ușor este să previi decât să tratezi. Mă refer aici inclusiv la problematica unor categorii sensibile, cum sunt copiii sau vârstnicii. Ei au nevoie de atenție sporită, le vom acorda o serie de facilități suplimentare atât în domeniul medicinei generale cât și în cel al medicinei stomatologice’’, precizează Galiș.

  1. Hai să mori tu…..da cine drecu te bagă-n seamă papagalule…

    Raspunde
    • Nu pot decat sa constat prin eleganta mesajului tau, ca ai mari probleme cu viata de zi cu zi. Nu te mai enerva si frustra fara sens. Intoarcete la PDL isti tai, pupai in curutz si poate iti cade si tie vreun soric sau vreun contract . Dar in timp ce astepti recompensa nu uita sa stai si capra. Ca asa i modelu PDList

      Raspunde
  2. Trebuie urgent facut ceva. Pana acum de problema se pare ca s-a ocupat doar Iotcu si compania. A iesit cu arestari si de restul nimic.

    Raspunde
  3. Acuma este randul lui ALDE de a demonstra ceva. Ca ceilalti au avut cu totii sansa de a face ceva concret pentru tara asta. Votul de incredere de data aceasta va merge catre ALDE. De ceilalti ne-am lamurit…de mult

    Raspunde
  4. Sanevitule, ce mesajist stilat esti ? Oi fi tu vrun smecher de periferie si nu stim ?

    Raspunde
  5. Sanevitule esti cam frustrat si eu voi sustine ALDE ..!!!

    Raspunde
    • Cinste ție dar papagalul nu înseamnă alde . Un oportunist aterizat pe munca altora, dar veii vedea in rezultate….actualii sunt guriști dar cu munca …mai ușor.

      Raspunde
  6. Acest papagaliso-dalmatian este prin excelenta un megaipocrit , in urma cu 2 luni ciugulea firimituri de sub masa lui Falcao , acum ……. asteapta vreo 2-3 cotche de zahar de la Falimente , asa fac slugile si tucalari !

    Raspunde
  7. Mai fratior asa disperat este Ciupe de v-a pus sa postati atit.Va apucat disperarea aiutati-l pe Ciupe si trupa lui sa mai ia ceva lucrari pe la spital.

    Raspunde
  8. Mariana ce sti tu foarte bine este ca Ciupe si trupa lui aveau intelegeri cu Falca.Pe asa nu o mai spui….

    Raspunde
  9. Felicitari un interes prioritar privind inbunatatirea sistemului de sanatate este un lucru foarte bun.

    Raspunde
  10. In sfarsit adevar graiesti…

    Raspunde
  11. Am vazut noi ce ai fost in stare sa faci cu SANEVITUL,ai ajutat din plin la FALIMENTUL SINGUREI FABRICI DE SERINGI DIN TARA.MARS,IMPREUNA CU CEI CE TE-AU DUS IN ALDE.

    Raspunde
  12. Cat tupeu poti avea??vorbesti de sanatate ,TU?uitate cati iti reproseaza ce ai facut cu Sanevitu!!!!!! Asa te intereseaza sanatatea populatiei ,ca pe noi restul daca vantul care bate are 3km/ora.

    Raspunde
  13. !!! Papagalicescule ?!

    Raspunde
  14. Dorel dar Ciupe ,Racovita si trupa lor citiva fara valoare ce au facut pentru Arad??? Hai sa vedem ce au facut si pentru ei si familile lor?Nu mai sunt ei la butoane va doare rau ca nu mai puteti comanda???

    Raspunde
  15. Spuneti-mi cum vreti , Radu sau Ionel , sunt tolobon si nu stiu ce vreau , in rest …am uitat ce vreau si nu stiu de ce ?

    Raspunde
  16. Ai grija Papagalisule ca iarasi te oparesti,dar de data asta pe fata,nu intr………

    Raspunde
  17. Domnule Galis ,iti prezic un viitor negru,nu vei reusii nimic(oricum acest lucru te caracterizeaza)trec alegerile ,Calimente se va sterge pe picioare cu tine,ca de fiecare data(oricum asta meriti),VOI insuflati aradenilor nesiguranta prin traseismul pe care il practicati,ar putea sa va fie RUSINE ptr.tot ce faceti,cel mai bun lucru ar fi sa dispareti de pe scena politica,sa lasati Aradul in pace,sa il luati cu voi pe taticul vostru(FALCA) care va trimis sa DISTRUGETI Alde .

    Raspunde
  18. Eu sunt onest si de aceea imi dau si numele.

    Raspunde
  19. Simt nevoia sa ma spovedesc: DA RECUNOSC CA AM VANDUT PNL-ul ,dar acum vreau sa fac la fel si cu ALDE.Ce vreti voi ,asta sunt EU,fac ce imi dicteaza SUFLETUL,sunt in acord cu MINTEA MEA,,,,,,,stiti si GHIURI PASCU avea aspiratii similare.

    Raspunde
  20. Sa va fie clar,eu nu mai votez Alde!

    Raspunde
    • Crezi ca doar tu nu votezi ALDE? sunt multi care au renuntat la a vota aceasta formatiune,de la aparitiile in presa a lui Calimente si Galis,pacat ca au avut un START BUN.

      Raspunde
  21. Hai ba ca deja ai vorbit prea mult,ca de facut stim ca nu faci nimic.

    Raspunde
  22. Galis?cel care a FALIMENTAT SANEVITUL?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.