ALDE: Despre ipocrizia liberalilor tehnocraţi

ALDE: Despre ipocrizia liberalilor tehnocraţi

În urmă cu ceva vreme, interpelat în legătură cu oficializarea căsătoriilor între persoanele de același sex, tătucul din umbră al PNL, președintele Klaus Iohannis, vorbea despre „nevoie de toleranță”, „fanatism religios”, „solicitări ultimative’’, implicit își manifesta deschiderea respectiv disponibilitatea pentru un asemenea proiect. Exemplul său era urmat, prin declarații asemănătoare, deși cu unele nuanțări neconvingătoare, de premierul Dacian Cioloș și de președintele partidului de guvernământ, Alina Gorghiu, se arată într-un comunicat de presă al ALDE Arad.

La timpul respectiv, ALDE a fost primul partid de pe scena politică a României care a adoptat o poziție imediată, fermă, tranșantă, fără echivoc și a susținut familia tradițional creștină, formată prin uniunea dintre un bărbat și o femeie. ALDE se alătura astfel demersului realizat de Coaliția pentru Familie, care propunea revizuirea Constituției, în sensul introducerii precizării de mai sus în baza unui referendum.
Mizând pe faptul că electoratul are memoria scurtă, așa-zișii liberali o dau acum la întors și se erijează în marii apărători ai familiei tradiționale. Afirmațiile recente ale șefului de campanie Gheorghe Falcă încearcă să facă uitate gafele, bâlbâielile comise în primă instanță și să creeze confuzie în mințile oamenilor. Același Falcă spune, pe de altă parte, probabil pentru a împăca și capra și varza, adică pe Iohannis, că „PNL este preocupat de drepturile minorităților, care ar putea fi reglementate printr-o lege a parteneriatului civil’’.

„Liberalii tehnocrați se străduie să vină pe un cal alb și să apere ceea ce noi am apărat de la bun început. Este vorba despre ipocrizie din partea lor precum și despre transformarea acestui subiect într-o temă de campanie, prin care se mizează pe obținerea de voturi. Și-au dat seama că au greșit iar în prezent, împreună cu USR, vor să dreagă busuiocul. În ce ne privește, rămânem consecvenți ideilor exprimate încă din primă fază și ne bazăm pe faptul că românii sunt mai inteligenți decât îi cred pretinșii lor susținători’’, consideră Florin Galiș, președinte al organizației municipale ALDE Arad, candidat la Parlamentul României pentru funcția de senator.

  1. Degeaba te agiti mai Papagale , chiar pana la spume si bulbuci la gura ! esti etichetat ….. Seringaru ! aradenii stiu pentru ce……..

    Raspunde
    • Mihaiule cel mare de Mizerabil, ai uitat sa iti iei calmantele ? Atat poti atata sti. In afara de papagal, seringi vad ca nu prea mai ai nimic in vocabular. Dar cum stim cine esti nu ma mir , chiar sunt surprins cat de bine scri dupa 8 clase. Pregatesteti cutiile de calmante ca in curand vei avea motiv sa le inghiti. ….

      Raspunde
      • Manray,daca se termina pastilele sigur vei avea motiv sa iti cumperi si tu,se gasesc in zona 300 pe malul muresului mai multi pomi,cautati unul si cu cureaua de la nadragi fati un hara/kiri.

        Raspunde
  2. Abordare corecta. ALDE merita o sansa, de acea votul merge clar catre ei. Am tot votat pe unii si pe altii si ciuciu.

    Raspunde
  3. Votam ALDE pe 11Decemdrie numărul 1 pe buletinul de vot !!!

    Raspunde
  4. As avea tentatia sa spun ca Galis si-a facut ucenicia in ipocrizie in PNL,dar pe el il caracteriza asta si inainte sa vanda PNL-ul la PDL-isti.

    Raspunde
  5. Are motiv sa asculte muzica la maxim pana la alegeri!dar dupa v-a sta cu lumina stinsa.BAU,GAU TE PANDESTE,

    Raspunde
  6. Dupa 11 decembrie vei fi domnule Galis ,CIUPILIT!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.