ALDE Arad ia ATITUDINE și CONDAMNĂ întârzierea decizională a autorităților

ALDE Arad ia ATITUDINE și CONDAMNĂ întârzierea decizională a autorităților

Catastrofa din Italia, soldată cu 11 pierderi de vieți omenești în rândurile cetățenilor români, nu a fost gestionată în mod cuvenit de autorități, acestea dovedind o evidentă lipsă de reacție.

Această părere este distribuită de președintele organizației municipale ALDE Arad, Florin Galiș.

„Ajutoarele acordate de Guvern familiilor celor afectați de cutremur sunt târzii, ședința de Guvern având loc la nu mai puțin de cinci zile după tragicul eveniment. De altfel, o serie de posturi naționale de televiziune au scos în evidență întârzierea decizională a Guvernului. Autoritățile aveau obligația de a se implica în mod prompt și activ în susținerea românilor din Italia și a familiilor celor decedați. Nu prin declarații putem ajuta zecile de români suferinzi ci prin acțiuni rapide și concrete. Lucrul acesta se pare că nu l-au înțeles nici ministrul pentru relația cu diaspora, nici președintele Iohannis și nici premierul Cioloș, deopotrivă lenți în gestionarea situației. Se solicitase o zi de doliu național, totuși din partea Executivului nu a existat o reacție în acest sens. Faptul este cu atât mai regretabil cu cât este vorba despre o tragedie ce practic afectează întreaga Românie”, subliniază Galiș.

Foto: Arhivă

  1. Cei care au castigat alegerile pe internet au considerat oportun ca prima reactie fata de tragedia din Italia sa fie tot pe internet. Ghinion !

    Raspunde
  2. ha ha ha ha ha din nou aceasi gargara ieftina cu care ne-a obisnuit acest traseist politic !!!

    Raspunde
  3. Mai mare traseist ca Ciupe si prietenul lui Falca nu este nimeni.

    Raspunde
  4. Ciupe aplici aceiasi strategie de hartuire ce ai facuto si-n vechiul PNL.

    Raspunde
  5. bla,bla,ieftinitura a la Galis-Papagalis

    Raspunde
  6. Bai Galis asa te doare pe tine de tragedia din Italia ,ca pe mine daca vecina ta are pita in casa.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.