ALDE își trimite tinerii în tabără, la MARE

ALDE își trimite tinerii în tabără, la MARE

Ca un partid autentic liberal, purtător dar şi continuator de tradiţii liberale, ALDE îşi pregăteşte viitorul.

Zilele acestea, în staţiunea Neptun, tineretul ALDE participă la o pregătire politică într-o tabără de vară, drept garanţie a dezideratului lansat de societatea românească, de primenire a clasei politice. Iar o clasă politică nouă nu poate apărea peste noapte, trebuind pregătită cum se cuvine.

Prezenţa tinerilor liberali de la ALDE în această tabără politică de vară răspunde unei asemenea cerinţe a societăţii româneşti şi demonstrează seriozitatea cu care sunt trataţi tinerii liberali.

Tot la Neptun, vineri, 2 septembrie, seniorii ALDE respectiv grupurile parlamentare (Senat şi Camera Deputaţilor) se întâlnesc într-o şedinţă specială de lucru, având ca scop pregătirea ultimei sesiuni parlamentare din acest an şi, desigur, stabilirea unor strategii în vederea participării cu succes la viitoarea campanie electorală parlamentară din luna decembrie.

ALDE Arad este reprezentată la Neptun de preşedintele Mihăiţă Calimente şi de alţi lideri ai filialei locale.

  1. Mah ce mizerii comuniste, urmeaza sa mearga sa adune saci de gunoi de prin parcuri, sa imparta pliante insotiti de candidatii traseisti sa minta in continuare populatia…..nu e de mirare ca falca va avea cel putin 5 parlamentari !

    Raspunde
  2. Foarte bine.Am scapat de dominatia fam. Ciupe.

    Raspunde
  3. Care tineri?? Numai de tinere am auzit de la ALDE…Ioana Ciupe si fetele ei…

    Raspunde
  4. La ALDE Arad pina in prezent s-a muncit doar pt fam. CIUPE.I-au eliminat pe membri fondatori si a condus prin dominatie Ciupe si fica lui.Sa nu va faceti iluzi ca a-ti luptat contra lui Falca ca ei sunt apropiati in culise.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.