ALDE propune alegerea PRIMARILOR în DOUĂ TURURI de SCRUTIN

ALDE propune alegerea PRIMARILOR în DOUĂ TURURI de SCRUTIN

ALDE va iniţia un proiect de lege pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin, a anunţat deputatul Eusebiu Pistru.

„Vom iniţia un proiect în acest sens şi sperăm ca şi cei de la PNL sau USR, care au anunţat că susţin alegerea din două tururi, să vină alături de noi. Prin acest demers intenţionăm să conferim legitimitate primarilor”, a declarat Eusebiu Pistru.

Planurile ALDE nu se potrivesc deloc cu cele ale partenerilor acestora de la PSD, care au anunţat că intenţionează să dea o ordonanţă prin care preşedinţii consiliilor judeţene să fie aleşi ca şi primarii, dintr-un singur tur de scrutin, prin votul direct al cetăţenilor.

  1. Fugi ma d-aci , panarama , care esti , unde-i procentul ala de 20% pe care te laudai ca il obtii ? 3-4% , asta-i scor ?! RUSINE , daca ai avea ,minima decenta , ai demisiona urgent ! hai , curaj …fi barbat politic !!!

    Raspunde
  2. Manelistu sef al politicienilor din Arad , nici macar cei care au fost la ziua lui, cu 2 zile inainte de alegeri , nu la-au votat , ALDE-i terminat !

    Raspunde
  3. Se pare ca tocana din carne de oaie , expirata , si berea la 2litri , nu au avut efectul scontat , in concluzie ….birtu-i de tine mai Vaselinache , la tomberonul politicii cu tine si cu Ramoliceanu !

    Raspunde
  4. Ce ai sperat Pistru(iatule) ? Ca ne mai poti pacali ? Noi aradenii suntem mai len-ti dar nu prosti.Cel mai corect ar fi sa iti dai demisia(nu de onoare,ca la tine nu exista),asa cel putin mai dai impresia ca este ceva uman in tine si ALDE Arad nu zboara la gunoiul politic acum.

    Raspunde
  5. Bisthh ma d-aci , macaitura asta cu alegerea primarilor din 2 tururi o repetati a10-cea oara , da voi , astia din Alde-le de 3-4 % , cum dreak o rezolvati ?! PRActic voi sunteti ca si disparuti din politica , in concluzie …fa-te rapid , impresar de manele , cred ca vei avea succesuri ( conform limbajului BASIST , f. cunoscut tie )

    Raspunde
  6. Betolocu manelist , politicianul O !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.