ALDE, săgeţi către PSD, la Arad! Florin Galiş: „Fuego nu e un agent electoral suficient”

ALDE, săgeţi către PSD, la Arad! Florin Galiş: „Fuego nu e un agent electoral suficient”

Florin Galiş, preşedintele organizaţiei municipale a ALDE Arad, regretă faptul că PSD nu a colaborat mai bine cu formaţiunea pe care o reprezintă, la alegerile parţiale care au avut loc la Almaş şi Covăsînţ.

„Regret că nu am avut o colaborare mai bună cu colegii de la PSD, astfel încât să ne maximizăm şansele. Fuego nu e un agent electoral suficient de puternic atunci când nu există alte resorturi”, a spus Florin Galiş, făcând aluzie la faptul că PSD a uzitat inclusiv de celebrul cântăreţ în încercarea de a convinge electoratul.

În final, deşi a recunoscut că între ALDE şi PSD Arad există o „relaţie bună”, Galiş a rămas cu un regret: „Dacă am fi colaborat, probabil reuşeam să obţinem ambele primării”.

De remarcat, că Aurel Ginu Costea, candidat al ALDE, a câştigat funcţia de primar al comunei Almaş.

  1. Cind s-a inteles alde cu psd la arad,doar cindsi-au executat alde pe unii colegi ;fosti primari si viceprimari.

    Raspunde
  2. calimente este strategu jocurilor politice cu excluderile.

    Raspunde
  3. Mai Galis ! lasa dreakului vrajeala asta de 2parale , stim cu totii ca esti calul troian falchist in ALDE ARAD , daca taceai poate iti dadeau psd isti ceva de moflait …. asa ca …la munca nenicule !

    Raspunde
  4. ALDE în Arad s-ar fi desurcat mult mai bine dacă Tăriceanu și șmecherii de pe lângă el îi lăsau în pace. Oricând Aradul este peste orice altă organizație ALDE din țară, cu condiția să fie lăsat să lucreze după metodele lor. ȘI ar avea de învățat cu toții. Tăriceanu nu merită o organizație ca ALDE Arad. Poate doar să-și bage nasul și să o strice. DE fapt conducerile centrale cam cu asta se ocupă în cazul org. județene ale oricărui partid.

    Raspunde
  5. Au exclus din partid lideri de organizatii locale cunoscuti in tot judetul inclusiv pe d-nul Ghiorghiov fondatorul P L R.

    Raspunde
  6. La muncä papagalule !!!

    Raspunde
  7. Pai e si normal sa fie suparat Galis , cei din PSD nu il baga in seama nici pe el si nici pe Calimente , si bine fac ca pana acu cateva luni ii faceau amandoi troaca de porci pe cei din PSD , iar Galis incet , incet isi da arama pe fata !

    Raspunde
  8. Cum ii oparitule? ai crezut ca psd-istii te aplauda?esti PERSONA NON GRATA !

    Raspunde
  9. Tu chiar crezi ca cei de la PSD te baga in seama?Tu (cu ceilalti acoliti)sunteti un apendice pentru PSD ,asa ca stii ce faci cand se inflameaza!Nu te mai da rotund,ori balena in lighean,sezi bland.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.