ALDE ţinteşte şi Primăria Şofronea în 2020. Ce spune deputatul Eusebiu Pistru

ALDE ţinteşte şi Primăria Şofronea în 2020. Ce spune deputatul Eusebiu Pistru

Deputatul Eusebiu Pistru a declarat că ALDE are şanse să câştige alegerile în comuna Şofronea, în 2020.

Astfel, ALDE s-a organizat în comuna din apropierea Aradului, unde are deja o organizaţie tânără şi dinamică. Liderul acesteia este Octavian Potolia, un tânăr om de afaceri implicat în treburile comunităţii.

„Avem o organizaţie bună la Şofronea, condusă de Octavian Potolia, un tânăr om de afaceri. Avem şanse să câştigăm alegerile acolo, mai ales că, din câte am înţeles, actualul primar nu va mai candida pentru un nou mandat”, a declarat Eusebiu Pistru.

„Mă bucură încrederea acordată şi împreună cu colegii mei de la ALDE vom face tot ce putem pentru binele comunei”, a declarat Octavian Potolia, preşedintele ALDE Şofronea.

Aflată la doi paşi de Arad, comuna Şofronea a rămas încremenită în trecut, având o infrastructură deficitară. În plus, deşi Şofronea beneficiază de statutul de „staţiune de interes local”, actuala administraţie nu a ştiut ori nu a dorit să profite de acest lucru în beneficiul localnicilor.

  1. Personajul asta numit Pistru reprezinta ridicolul jenei..in politica aradeana, laudaros , basist notoriu si manelist , cu certitudine asemenea ,, calitati ,, il vor duce la incredibilul procent de 3% , faceti pariu ???

    Raspunde
  2. Florine gresesti. Va face 10 la suta.

    Raspunde
  3. Nici in cele mai frumoase vise ale lui PISTRU nu face10 la suta .

    Raspunde
  4. Da cine frast camforat il ia in serios pe bohotu asta vaselinos ? in afara de cholhanuri , cu mancare si bere ieftina nu-i in stare de nimic ! In concluzie , decat sa votezi Alde -pistru , mai bine dormi sau mergi la un film !

    Raspunde
  5. Ce panarame ostenite , o pereche ciudato-vixoasa , lui pistrache ii lipseste total talentul politic , iar astuilalt ….. TAMBALUL !

    Raspunde
  6. Ma frate , fac pariu ca asta de langa pistru , e fratele geaman a lui Gigel Fronea , va bagati ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.