ALDE va susține un CANDIDAT INDEPENDENT la Primăria Arad. Ce spun liberal-democrații despre „varianta” Călin Bibarț

ALDE va susține un CANDIDAT INDEPENDENT la Primăria Arad. Ce spun liberal-democrații despre „varianta” Călin Bibarț

Conducerea ALDE Arad a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că partidul va susține un candidat independent la funcția de primar al Aradului.

Potrivit lui Daniel Trifon, președintele formațiunii, ALDE va forma o alianță cu alte partide alături de care va susține un candidat independent la alegerile din 27 septembrie. Acesta exclude, din fașă, orice alianță cu PNL. În plus, a dezvăluit și faptul că negocierile cu PSD în vederea formării unei alianțe nu s-au putut materializa din cauza viziunii diferite pe care o au liberal-democrații și social-democrații.

Întrebat despre o eventuală susținere a candidaturii lui Călin Bibarț din postura de independent, Daniel Trifon a declarat că nu se poate vorbi despre una ca asta „atâta vreme cât nu și-a manifestat dorința de a candida”.

„Domnul Bibarț, în momentul de față, nu și-a manifestat dorința de a candida”, a declarat președintele ALDE Arad, adăugând: „Dacă se va decide, cu siguranță își va găsi o platformă din partea căreia să candideze. Probabil, vrea să aibă certitudinea că alegerile locale vor avea loc în 27 septembrie”.

Conducerea ALDE Arad a mai anunțat că susține organizarea alegerilor în 27 septembrie.

  1. ALDE????
    ALDE mai exista????E o gluma proasta,cred…

    Raspunde
  2. Astia 3 plus inca 4 e tot ce a mai ramas din alde-le lui Razgandeanu- Ramoliceanu , din cei 3 pozati ….. 2 sunt someri , a3-a …o necunoscuta , si atunci , cine dreak sa se alieze cu ei , eventoal praful si pulberea ?!

    Raspunde
  3. locul alde este la cosul de gunoi al politicii !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.