SONDAJ/ Alegeri locale 2016: Votează-ţi primarul! – CHIŞINEU CRIŞ

Rezultate
 1. Degeaba! Burdan castiga si prin neprezentare!

  Raspunde
 2. pt ca e bun si se vede ceva in urma lui

  Raspunde
 3. lasa ca va face Dragan terenuri de fotbal pe fiecare strada

  Raspunde
 4. Cine nu are un batran langa casa sa si-l cumpere. O sa fiu si eu pensionar adata. Nu stiu daca vei ajunge si tu, dar poate ca tu traiesti astazi binisor datorita locurilor de munca mijlocite de Burdan si de echipa lui. Succes in alegeri si Dumnezeu cu mila.

  Raspunde
 5. Buna ziua domnilor sau mai bine zis dragi cetateni ai acestui mizer oras Chisineu Cris daca acest burdan va castiga iarasi orasul nostru se va duce de rapa,mai ales partea padurenilor,acest burdan na facut decat mizerie in padureni,unu a asfaltat drumurile strazilor din tot padureniul iar dupa ce a fost gata s-a spart ca sa se bage o conducta,in loc sa bage conducta si abia apoi sa se asfalteze,dar de burdan taie pe oricine ca sa isi atinga scopul,imi pare rau dar sincer doresc schimbare in minunatul oras Chisineu Cris.

  Raspunde
  • Buna ziua domnule ioan,ai scris exact ce cred ca te doare,dar nu uita ca daca va castiga acel burdan vei avea sincer viata grea,nu iubeste si nu va iubi padureniu,el se bazeaza pe cei din nadab si alte mii de persoane din chisineu cris,va castiga cu siguranta,vrea sa ramana primar pina pleaca pe lumea cealalta.

   Raspunde
   • domnule anonim sincer de ce nu ai curajul sa scri numele tau,este mai corect asa,sa castige care este mai bun,m-am saturat de un monstru care uita ca s-a terminat cu comunistii,la mocrea cu ei.

    Raspunde
   • buna dim domnule anonim sincer imi pare rau ca nu ai curajul sau nu aveti curajul sa scrieti prenumele sunteti niste lasi va este frica de tot ce misca in aceasta tara si oras mizer,va castiga daca va fura voturile dar SINCER cand cetateanul se trezeste bine si voteaza cu inima nu va castiga psd este un partid care se va termina cat de curand.

    Raspunde
 6. Daca ramane Burdan primar ,suntem un oras tanpit si prost …e senil oameni buni ….are totusi o varsta voi sunteti chiar orbi ????

  Raspunde
  • Si daca rămâne primar si daca nu rămâne, tu tot un analfabet rămâi. De unde stii ca e senil? Trebuie sa ai niște baze ca sa faci asemenea acuzații.

   Raspunde
 7. In urma urmei si in fond nu ma mai mira nimic …. E frumos la noi….parcari in parc ciupercute in parc …parcul nu-i ….avem fabrici ca sa vina muncitori de la 100 km ….Burdan ii sfânt de nu il mai schimbam ???

  Raspunde
 8. Ghita, lasa.ne in pacea Domnului……

  Raspunde
 9. GEORGE, se poate 1-2 ? Las-o……..Taci…

  Raspunde
 10. GEORGE, se poate 1-2 ? Las-o……..Taci…

  Raspunde
 11. Unde a fost comandat acest sondaj? Manipulare pe fata……

  Raspunde
 12. Din `89 sa fii tot primar si la la 81 de ani sa iti mai arda de un mandat… asta inseamna sa fii mafiot :))))

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.