SONDAJ/ Alegeri locale 2016: Votează-ţi primarul! – PECICA

Rezultate
Loading...
 1. succes domnule Petru Antal

  Raspunde
 2. E nevoie de un nou suflu in administrația locală .nu sau creat locuri de munca.investitori niciunul,impozite mari ,pentru ce sa mai votam actuala administrație ?o administrație greoaie cu funcționari incompetenți si multi care consuma bugetul local degeaba.atentie pecicani ce votați !

  Raspunde
 3. Deja au apărut pupincuristi !!!!

  Raspunde
 4. Oda conducătorului !!!!!!

  Raspunde
 5. CRED CA UNUL DIN CANDIDATI VA LUA 200 la100 !

  Raspunde
 6. unul mai bun nu este si din alt partid nu cred ca pecicani vor sa aiba in funtea oamenilor / succes dom pty ca sa fie bine ptr pecicani 63,3/100 bafta

  Raspunde
 7. orice primar dupa 2 mandate ar trebui schimbat ca altfel ajunge ca Feies sau Burdan, niste dictatori care se cred Dumnezeii comunitati lor. Si in lege ar trebui sa se specifice si la conducerea CJ-urilor si a primariilor maxim 2 manndate. Atfel se ajunge ca si azi la baronii locali

  Raspunde
 8. CRED ca ar trebui o SCHIMBARE.pecica a funcționat in ultimii 10ani cu frâna trasa.sau făcut si lucruri bune,dar,ar trebui un suflu nou ,alta viziune.actuala administrație e depașită!

  Raspunde
  • De voi Pecicanii depinde totul….prezenta la vot e hotaratoare!! Mai uitati-va in jur …sunt oameni de afaceri tineri care s-au dezvoltat mult in ultimii ani?? Vorbiti cu ei sa candideze…nu doar fostii veterani sa tot fie alesi….

   Raspunde
 9. e normal da fie depașită cand nu se consulta cu nimeni.nu se accepta nici o sugestie.dictatura!!!!!

  Raspunde
 10. Eu consider ca in ultimii ani Pecica s-a dezvoltat cel mai mult . S-a introdus reteaua de apa si de canalizare aproape in tot orasul , s-a reabilitat statia de epurare , S-a construit podul peste Mures si drumul de centura pod- DN 7, s-au modernizat(asfalt,trotuare,etc) peste 25 de strazi ,piste pt.biciclisti(peste 2km),modernizarea zonei Iril(o parte),1 bloc ANL, spatii verzi vreo 60.000 mp., doua fabrici noi (Zolern,Arsat)ferma de bivoli cu centrul de vizitare turistica, s-au reabilitat ; Casa de cultura, scoala si gradinita Cocota,gradinita Sederhat, scoala gen.2 (cladirea mica),scoala Turnu,reabilitarea primariei si a cladirii postei din satul Turnu,Hala agroalimentara si piata ,sala mica de sport,terenul de sport sintetic,parcul Sfanta treime si fantana de langa fostul Enel , sala festiva a consiliului local (fosta Casina), parcul din centru, sediul nou a serviciului de Evidenta a populatiei si politiei locale ,reabilitarea zonei Juncanu (curtea blocurilor si garajele), sensul giratoriu de la Juncanu, si inca as mai putea continua ! cred ca , cu totii ar trebui sa ne amintim cum a aratat Pecica acum 10 , 20 sau 30 de ani si cum arata acuma . Sunt sigur ca dezvoltarea orasului si a satelor apartinatoare va continua ! Eu cu siguranta voi fi in continuare alaturi de acesti tineri care conduc in acest moment orasul Pecica !

  Raspunde
  • Cetatean al "orasului" Pecica. 17 februarie, 2016, 1:59 am

   Cum sa te lauzi cu sensul giratoriu de la Juncanu 🙂 , sunt sigur ca face toti banii.
   Apropo, am umblat luni intregi prin noroi pana la glezne cacamas pe canalizarea voastra.

   Raspunde
 11. termina cu lauda asta ieftina.crezi ca daca era alt primar nu se faceau mai multe?e normal ca in 10-15 ani orasul sa prospere,no sa stea pe loc.dar asta e meritul locuitorilor orasului care au platit taxe si impozite.sa facut putin fata de ce se putea face.

  Raspunde
 12. LAUDA DE SINE NU MIROASE A BINE.PARCA SANT FACUTE DIN BUZUNARUL CUIVA.

  Raspunde
 13. nu va mai laudati cu drumul de centura pod dn7 ca este a consiliului judetean.problema e ca drumul este mizerabil cu gropi,praf.CE FACETI CU ACEST DRUM DOMNILOR CARE CONDUCETI ORASUL ?astept raspuns.

  Raspunde
 14. angajatii primariei dau raspunsuri in timpul serviciului?

  Raspunde
 15. baroni locali igas,cionca,pety….unu si unu!

  Raspunde
 16. Ma adresez celor care se ocupa de acest sondaj,cat costa 300 de voturi?Bănuiesc ca știți dece întreb.

  Raspunde
 17. dar cat costa 1100 de voturi ??????

  Raspunde
 18. jenant sa smecheresti 2000 de voturi!

  Raspunde
 19. curiosule oare cat costa 3200 de voturi ?

  Raspunde
 20. oare vor vi mai multe voturi decat locuitori ? :))

  Raspunde
 21. trebuie intrebat primarul !!!!!!!!!!!!

  Raspunde
 22. Da s-au facut multe in pecica, dar hala agroalimentara de ce s-a construit daca nu o poate folosi pietaru? Mai bine facem piatu prin ploaie si vant… oamenilor de rand daca nu platim impozitul pana la sfarsit de an ne baga penalități grosolane, dar tiganilor cu palate rasarite ca ciupercile ei nu contribuie cu nimic? Multe străzi sunt inca cu gropane mari, macar piatra pe ele si tasate puțin, nu doar aruncat putin si intins, la prima ploaie se duce tot…

  Raspunde
 23. PLIN DE LINGAI EXPERTI IN LISUL SI PUPATUL IN CUR!
  TOTI AGRAMATII SI MURITORII DE FOAME FAC POLITICA!
  INAPOI LA VACI CU VOI SAU…LA VANDUT CASETE IN PIATA!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.