ALERTĂ ALIMENTARĂ! Unul din cele mai populare DULCIURI a fost RETRAS din magazine

ALERTĂ ALIMENTARĂ! Unul din cele mai populare DULCIURI a fost RETRAS din magazine

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor anunță că a fost retras de pe rafturile magazinelor unul din cele mai populare dulciuri de la Kinder, din cauză că poate produce reacții adverse la persoanele intolerante la gluten.

ANSVSA subliniază faptul că aceste produse sunt sigure pentru consum și nu pun în pericol viața sau sănătatea
consumatorului mediu. Totuși, ca și în cazul celorlalte ingrediente alergene, persoanele cu intoleranță sau sensibilitate la produse alimentare ce conțin grâu pot avea o reacție adversă. Persoanele cu intoleranță la gluten sau cu recomandare de a nu consuma produse alimentare ce conțin grâu, care dețin produse din loturile descrise mai jos, sunt rugate să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

„Vă informăm că societatea AQUILA PART PROD COM SRL a inițiat retragerea de la
comercializare a produsului KINDER PINGUI COCOS 4X30G, ca urmare a unei erori de etichetare, și anume lipsa de pe eticheta produsului a ingredientului: FĂINĂ DE GRÂU. CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piață și recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create!

Datele de identificare ale produsului sunt:
Denumire produs: KINDER PINGUI COCOS 4X30G
Furnizor: AQUILA PART PROD COM SRL
Cod EAN: 80052326
Lot/DLC: L358XP-3 / 06.02.2021 ; L006RP-3 / 20.02.2021”, informează ANSVSA.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.