ALERTĂ/ Din 7 decembrie arădenii rămân FĂRĂ APĂ CALDĂ!

ALERTĂ/ Din 7 decembrie arădenii rămân FĂRĂ APĂ CALDĂ!

Situația de la CET Arad este tot mai gravă. Se pare că, de ce ne era frică nu am scăpat, și anume de faptul că vom rămâne fără apă caldă din cauza datoriilor pe care CET le are la Compania de Apă.

După ce Compania de Apă a somat public S.C. Centrala Electrică de Termoficare Hidrocarburi S.A. Arad pentru datoriile restante aferente lunii noiembrie 2015 în urmă cu o săptămână, acum, conducerea anunță consumatorii că, începând cu data de 7 decembrie 2015 „va fi sistată alimentarea cu apă potabilă a punctelor termice ale S.C. CET Hidrocarburi S.A Arad ca urmare a neachitarii restanţelor de plată.”

De asemenea, în informarea dată publicității de către S.C. Compania de Apă S.A. se mai arată următoarele: „Conform Hotărârii Consiliului de Administraţie a S.C. Compania de Apă Arad S.A., nr. 124/ 30.10.2015, a fost aprobată eşalonarea debitului înregistrat de S.C CET Hidrocarburi S.A Arad, în sumă de 2.127.828,25 lei, în patru rate lunare. La plata ratelor lunare S.C. CET Hidrocarburi S.A Arad va achita şi contravaloarea facturilor curente şi valoarea penalităţilor calculate pentru suma rămasă de achitat. În cazul neachitarii oricărei rate eşalonate şi a facturii curente împreună cu penalităţile calculate, se va proceda la sistarea serviciului de apă şi canalizare fără o notificare prealabilă.”

Acest lucru înseamnă că, de luni, 7 decembrie, arădenii nu vor mai avea apă caldă. Cu toate acestea, cei de la S.C. CET Hidrocarburi Arad S.A. spun că furnizarea de căldură nu va fi afectată și că se depun toate eforturile pentru ca cetățenii să nu rămână nici fără apă caldă. Un reprezentant de la CET ne-a informat că în cursul zilei de astăzi se va face încă o plată a restanțelor aferente facturii de pe luna noiembrie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.