UPDATE/ Doi COPII de 13 și 15 ani au fost dați DISPĂRUȚI. Cei doi, FRATE și SORĂ, nu au mai fost VĂZUȚI de DOUĂ ZILE

UPDATE/ Doi COPII de 13 și 15 ani au fost dați DISPĂRUȚI. Cei doi, FRATE și SORĂ, nu au mai fost VĂZUȚI de DOUĂ ZILE

Doi frați din Șiria, un băiat și o fată de 13 și respectiv 15 ani, au fost dați dispăruți de bunica lor după ce au plecat de acasă și nu s-au mai întors.

În data de 20 octombrie, cei doi au plecat de la domiciliul lor din localitatea Șiria și nu s-au mai întors.

Fata se numește Anita Muntean și are următoarele semnalmente: 1,65 metri înălțime, 55 de kilograme., păr șaten, lung și ochi căprui.

La momentul dispariției era îmbrăcată într-o pereche de jeanși albi cu mărgele, tricou alb cu imprimeu și vestă albastră iar în picioare purta patofi sport colorați.

Băiatul se numește Daniel – Armando și are următoarele semnalmente: 1,70 metri înălțime, 60 de kilograme, păr negru, tuns scurt, și ochi căprui.

La momentul dispariției, minorul era îmbrăcat într-o pereche de jeanși albaștri, bluză neagră cu guler maro iar în picioare purta șlapi negri cu alb.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea celor doi minori sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

UPDATE/ Cei doi copii au fost depistați ieri seară, pe raza localității Lipova. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad, cei doi frați nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.