ALERTĂ în Arad. Fetiță DISPĂRUTĂ în drum spre ȘCOALĂ/ UPDATE

ALERTĂ în Arad. Fetiță DISPĂRUTĂ în drum spre ȘCOALĂ/ UPDATE

O fetiță din municipiul Arad a dispărut astăzi în timp ce se îndrepta spre școală.

Alessia David a fost dată dispărută astăzi de familie, după ce aceasta ar fi plecat de acasă spre școală, fără însă să mai ajungă la unitatea de învățământ. Verișorul fetiței care învață în aceeași clasă cu aceasta a fost cel care a anunțat familia că Alessia nu a fost astăzi la școală.

Familia a anunțat autoritățile. De asemenea, au fost postate și anunțuri pe rețeaua de socializare Facebook, în speranța ca fetița să fie găsită cât mai repede.

Fetița a fost văzută ultima dată în cartierul Gărdiște, îndreptându-se spre școală.

Vom reveni cu detalii!

UPDATE/ „În dimineața zilei de 17 februarie, în jurul orei 7.30, minora Alessia David, de 12 ani, a plecat de acasă, de pe strada Gelu, din municipiul Arad, spre școală, pe strada Petru Rareș, și de atunci nu se mai știe nimic despre ea. Copila are înălțimea de 150 cm, aproximativ 45 de kilograme, păr șaten, lung, peste umeri, ochi albaștri. Când a plecat de acasă purta pantaloni colanți negri, cu dungi laterale albe, geacă roz, pantofi sport albi, și o geantă roz”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.