ALERTĂ în Arad: Zece persoane AU FUGIT de la un CENTRU de CARANTINĂ

ALERTĂ în Arad: Zece persoane AU FUGIT de la un CENTRU de CARANTINĂ

Zece persoane au fugit dintr-un centru de carantină din municipiul Arad.

Potrivit primelor informaţii, cei zece sunt sirieni şi au fugit sărind pe geamul centrului de carantină din Grădişte. Ulterior, au traversat nişte grădini şi s-au pierdut în întuneric.

„Zece persoane de cetăţenie siriană au plecat voluntar dintr-un centru de carantină din Judeţul Arad, în cursul serii de joi, 25 iunie. Cei zece ar fi părăsit centrul unde au fost cazaţi printr-un geam lăturalnic şi ar fi intrat pe o proprietate aflată în vecinătatea acestuia de unde au reuşit să fugă în stradă. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a fost informat de plecarea celor zece persoane la ora 23.00, în seara zilei de joi, 25 iunie, căutările începând imediat. Au fost daţi în consemn atât patrulelor din teren, cât şi la punctele de trecere a frontierei de stat. Dacă vor fi prinşi, vor fi conduşi într-un alt centru de carantină unde vor rămâne alte 14 zile, pe cheltuiala proprie”, a declarat Lucian Cozma, purtător de cuvânt al Instituţiei Prefectului.

Iată ce spune revoluţionarul Paul Oană, vecin cu centrul de carantină: „Cât de sigure sunt centrele de carantină? Eu locuiesc lângă un astfel de centru, din Grădiște, casa mea fiind lipită de pensiunea în care, momentan, se află a patra tură de 30 de carantinați. Mai bine zis, au fost 30, pentru că noaptea trecută au evadat nici mai mult, nici mai puțin de 10 persoane, ce mai, o echipă de fotbal fără portar. Din ce îmi dau eu seama, au fugit prin grădini, după lăsarea întunericului. Cum au reușit? Simplu, au ieșit pe fereastră pe acoperișul terasei, au sărit de la vreo 2,5 – 3 m direct în grădină, posibil în grădina mea, au trecut în altă grădină, care este pe strada paralelă, au sărit gardul, fiind așteptați în stradă de două taximetre Uber de TM și duși au fost. Poliția Locală, îi păzește de pe stradă, în fața pensiunii. Cei plecați sunt transfugi, probabil sirieni. Cu câteva zile în urmă, am prevenit Poliția Locală, am vorbit și cu reprezentantul ISU, care își desfășoară activitatea în pensiune. Probabil, au crezut că bat câmpii, iar acum au lipsă în gestiune! Sunt curios, dacă va răspunde cineva, sau ca de obicei, batista pe țambal?”.

Foto: Paul Oană

  1. AVOCATUL POPORULUI si CCR au voie sa incalce LEGEA? Toate ASTEA SE TRAG DE LA ULTIMILE LOR SESIZARI SI DECIZII. EI POT FI ACUZATI DE GENOCID ASUPRA POPORULUI ROMAN. DESFINTATI SAU MODIFICATI LEGISLATIA ACESTOR INTITUTII

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.