UPDATE/ Polițiștii arădeni CAUTĂ un bărbat CONDAMNAT pentru tentativă de OMOR

UPDATE/ Polițiștii arădeni CAUTĂ un bărbat CONDAMNAT pentru tentativă de OMOR

Polițiștii arădeni îl caută pe braconierul condamnat la 8 ani de închisoare pentru tentativă de omor.

La aceasă oră, efective lărgite ale forțelor de ordine au pornit în căutarea lui Valentin Tamaș, dat în urmărire națională. Pe numele acestuia magistrații Curții de Apel Timișoara au emis un mandat de executare a pedepseii închisorii de 8 ani cu executare pentru tentativă de omor.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cei ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, ai Serviciului de Ordine Publică, precum și polițiști de la Poliția orașului Sebiș și Secțiile Rurale 9 Sebiș și 10 Gurahonț, cu sprijinul Jandarmeriei Sebiș, efectuează căutări în pădurile din zona Gurahonț, sălașuri, cabane, precum și în toate localitățile din zonă.

UPDATE/ Căutat și cu deltaplanul

Aproximativ 50 de polițiști, jandarmi și pădurari au luat parte astăzi la căutările urmăritului național care se sustrage executării pedepsei cu închisoarea, pronunțată de magistrații Curții de Apel Timișoara săptămâna trecută.

Căutările se extind pe o zonă de aproximativ 400 de hectare, în zona Gurahonț, greu accesibilă din cauza terenului împădurit și accidentat, și pe raza localităților Buceava-Șoimuș, Brazii, Secaș, Mădrigești, Iacobini, Gurahonț și Honțișor.

Operațiunile vor fi reluate și în zilele ce urmează, urmând a fi folosit și un deltaplan.

Foto: IPJ Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.