ALERTĂ în județul Arad: Un presupus TALIBAN a evadat de la Horia. Unde a fost văzut ultima dată

ALERTĂ în județul Arad: Un presupus TALIBAN a evadat de la Horia. Unde a fost văzut ultima dată

Un bărbat din Afganistan care și-ar fi declarat apartenența la Mișcarea Talibană (lucru care este posibil să fi fost înțeles greșit!) este căutat în județul Arad după ce a evadat de la Centrul pentru refugiați din localitatea Horia.

Autoritățile administrației publice din zona de frontieră au primit fotografia bărbatului, pentru a fi distribuită în localități și pe rețelele sociale, ceea ce s-a și întâmplat.

Bărbatul este căutat de efective ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Jandarmeriei şi Poliţiei de Frontieră Arad .

Ultima dată, acesta ar fi fost văzut miercuri, făcând autostopul între localitățile Șiclău și Grăniceri.

De remarcat, că cel mai probabil bărbatul nu este taliban, ci s-a refugiat din Afganistan tocmai de teama talibanilor, reveniți la putere în țară, relația sa cu Mișcarea Talibană fiind (posibil) înțeleasă greșit.

Sursa foto: Digi 24

  1. […] Un bărbat din Afganistan care și-ar fi declarat apartenența la Mișcarea Talibană (lucru care este posibil să fi fost înțeles greșit!) este căutat în județul Arad după ce a evadat de la Centrul pentru refugiați din localitatea Horia, conform newsar.ro. […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.