ALERTĂ în România: Atenție la ce MĂȘTI cumpărați (FOTO)

ALERTĂ în România: Atenție la ce MĂȘTI cumpărați (FOTO)

Având o varietate foarte mare de măști de protecție pe piață, este foarte important să fim atenți la ceea ce cumpărăm, pentru ca acestea să fie și eficiente. Mai grav este că unele, deși poartă marcajul CE, nu sunt conforme.

Potrivit ANPC, România a emis o alertă pentru astfel de măști neconforme, care au acel marcaj, dar nu sunt certificate.

„Alertă emisă de România-RAPEX: Produsul poartă marcajul CE, dar nu este certificat ca echipament de protecție de către un organism competent.Prin urmare, este posibil ca produsul să nu îndeplinească cerințele în materie de sănătate și siguranță și, prin urmare, să nu fie protejat în mod corespunzător în cazul în care nu este combinat cu măsuri suplimentare./produsul/produsul nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție și standardul european relevant EN 149”, a atras atenția Paul Anghel, director general în cadrul ANPC.

  1. Vă rog frumos să-mi explicați ce face ANPC-ul? De ce nu au intervenit mai repede pentru a stopa comercializarea acelor măști necorespunzătoare?Abia după ce populația a achiziționat de pe piață multe…foarte multe măști, s-au trezit? Halal agenție! Ar trebui toți ,,demisionați,,de urgență!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.