ALERTĂ în vestul țării: Autoritățile caută o elevă DISPĂRUTĂ. Mama acesteia a primit mesaje că fata „este bine”

ALERTĂ în vestul țării: Autoritățile caută o elevă DISPĂRUTĂ. Mama acesteia a primit mesaje că fata „este bine”

Autoritățile sunt în alertă după ce o minoră a dispărut în drum spre școală, mama acesteia primind ulterior mai multe mesaje pe telefonul mobil în care i s-a transmis că fata „este bine”.

Eleva, care a dispărut în urmă cu două zile, are 14 ani și este din orașul Orăștie, județul Hunedoara.

„În data de 19.11.2019, în jurul orei 11:00, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o femeie din localitate despre faptul că fiica sa, IOANI MANUELA SÎNZIANA (foto), în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, în jurul orei 06:30, spre locuinţa unei colege, de unde cele două urmau să se deplaseze la școală (unde, însă, minora nu a mai ajuns).

Femeia a precizat că are cunoştinţă despre faptul că minora ține legătura cu un băiat (la care crede că se află) și că a primit mai multe mesaje telefonice de la fiica sa, în care aceasta îi comunica că «este bine».

În momentul plecării voluntare de la domiciliu, aceasta purta pantaloni tip trening (negri), bocanci negri şi geacă neagră. Menționăm faptul că minora nu a mai plecat voluntar de acasă fără a-i comunica mamei sale unde se află”, transmite IPJ Hunedoara.

Fata are următoarele semnalmente: 1,57 cm. înălțime, talie potrivită, ochi verzi, păr scurt roșcat – mov.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.