ALERTĂ în vestul țării! Minoră DISPĂRUTĂ, căutată cu DISPERARE de familie și autorități

ALERTĂ în vestul țării! Minoră DISPĂRUTĂ, căutată cu DISPERARE de familie și autorități

O minoră a plecat de la domiciliul său, dar aceasta nu s-a mai întors, iar acum este căutată de două zile de familie și autorități.

Conform Poliției Române, la dată de 18 martie, în jurul ora 08:40, organele de poliție au fost sesizate telefonic, cu privire la faptul că, în seară zilei de 17 martie, în jurul orei 19:00, minoră BACRAU GABRIELA-ELENA, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmentele numitei Bacrau Gabriela Elena sunt următoarele: înălțime între 140-149 cm, greutate între 70-79 kg, , piele brună, corpolentă grasă, par castaniu, des, lung și buclat, față contur rotund, frunte mijlocie proeminentă, ochi negri mijlocii, urechi în formă ovală mijlocii, depărtarea de cap normală, nas mijlociu, gură mijlocie cu comisuri coborâte, buze mijlocii, bărbie mică, dinți deși și mici de culoare galben, cei din față ciobiți în partea superioară.

La dată dispariției, această purta o haina de fâș culoare negru lungă, pantaloni mulați din material sintetic de culoare negru, încălțăminte sport culoare roșu cu negru cu talpa de culoare alb.

Minoră este însărcinată în șase luni.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.