ALERTĂ în vestul țării! Un tânăr care a comis o CRIMĂ este căutat de poliție. L-ați văzut?

ALERTĂ în vestul țării! Un tânăr care a comis o CRIMĂ este căutat de poliție. L-ați văzut?

Un tânăr care a omorât un migrant, la Timişoara este căutat de către autoritățile din țară.

Autorul crimei este un tânăr afgan în vârstă de 27 de ani, iar poliţia a făcut publică imaginea sa în speranța că îl vor prinde. 

În cursul după-amiezii de 19.04.2021, în jurul orei 16:36, inculpatul A.F., cetăţean afgan, în timp ce se deplasa alături de alţi trei migranţi afgani, pe bulevardul Republicii din Timişoara, ar fi aplicat, în spate, victimei I.A.J., la rândul său migrant, o lovitură cu un cuţit, producându-i o plagă înjunghiată penetrantă, soldată cu hemoragie, leziune traumatică gravă ce a condus la decesul victimei, în scurt timp, la spital. În prealabil, în acelaşi context, inculpatul A.F. ar fi aplicat o lovitură de cuţit şi unui alt migrant, respectiv persoanei vătămate K.N., lovitură soldată cu o plagă înjunghiată care a impus internarea acestuia, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

IPJ Timiș face apel la cetăţeni, ca oricine recunoaşte această persoană sau poate oferi informaţii cu privire la aceasta, să apeleze de îndată Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.