ALERTĂ: O femeie amenință că se aruncă de la etajul 8! Intervenție disperată a salvatorilor – UPDATE

ALERTĂ: O femeie amenință că se aruncă de la etajul 8! Intervenție disperată a salvatorilor – UPDATE

Intervenție dificilă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad în zona Intim, unde o femeie a amenințat că o să se arunce de la etaj.

Potrivit primelor informații, femeia se află la etajul 8 al unui bloc de locuințe.

„Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru salvare de la înălțimi și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Intervenția este în dinamică”, transmite ISU Arad.

UPDATE 1/ A fost solicitată o pernă pneumatică de la ISU Timiș.

UPDATE 2/ „Femeia a fost salvată. Echipajele ISU se întorc la bază”, informează ISU Arad.

UPDATE 3/ Inspectoratul de Poliție Județean Arad informează că ăn seara zilei de 2 februarie, în jurul orei 18.12, a fost sesizată, prin 112 o posibilă tentativă de sinucidere. Echipajele de poliție împreună cu echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad s-au deplasat pe strada Banu Mărăcine, din municipiu, unde o femeie amenința că se aruncă de la etajul 8 al blocului în care locuiește. La fața locului s-au deplasat doi negociatori ai Inspectoratului de Poliție Județean Arad, care, după aproximativ două ore, împreună cu forțele participante, au convins femeia de 47 de ani, din Arad, să renunțe la gestul extrem. Aceasta a fost transportată de un echipaj SMURD la spitalul de psihiatrie, în vederea evaluării stării sale și acordarea de tratament de specialitate.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.