ALERTĂ/ Rusia A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Preşedintele Lituaniei: „Ne aflăm deja la FRONTIERĂ iar PRIMA FAZĂ A CONFRUNTĂRII ARE LOC”

ALERTĂ/ Rusia A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Preşedintele Lituaniei: „Ne aflăm deja la FRONTIERĂ iar PRIMA FAZĂ A CONFRUNTĂRII ARE LOC”

Dalia Grybauskaite, preşedintele Lituaniei, a declarat că Rusia a început deja prima fază a confruntării cu ţara sa.

„Ne aflăm deja la frontieră, iar prima fază a confruntării are loc. Prin acest lucru înţeleg bombardament informaţional, propagandă şi atacuri cibernetice. Prin urmare, suntem deja atacaţi. Nimeni nu ştie dacă se va ajunge la o confruntare convenţională, dar deja trebuie să ne apărăm în faţa acestui comportament agresiv. Este un mesaj că nu ne vom da bătuţi şi că ne vom apăra”, a declarat Dalia Grybauskaite, preşedintele Lituaniei.

De remarcat, că în acest context autorităţile de la Vilnius au dispus reintroducerea serviciului militar obligatoriu.

Sursa: BBC
Foto: defense.gov

  1. o alta stire din seria caancan aiurea, acest site nu mai este serios, pacat, mare pacat, asta nu e jurnalism, e presa de fantezie, sincer

    Raspunde
  2. Dai credit la foto, dar sursa nu o afisezi pentru ca nu exista futu-ti gura ma-tii de jurnalist de 2 lei, si sa ma pis si pe prostii care pun botul, uite asa ajungem un popor de cacat, ne mintim intre noi pentru a atrage atentia.
    Stiri false, facu-te de oameni falsi. cred ca ma-ta e tare mandra de tine.

    Raspunde
  3. sursa e BBC, civilizatule

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.