ALERTĂ! Un deținut a reușit să EVADEZE. Sunați la 112 dacă îl vedeți

ALERTĂ! Un deținut a reușit să EVADEZE. Sunați la 112 dacă îl vedeți

Un deținut care își ispășea pedeapsa la un punct de lucru exterior din Timișoara a reușit să evadeze.

Vineri, 12.07.2019, în jurul orei 1300, s-a constatat că deţinutul MURARIU ION, în vârstă de 41 de ani, condamnat definitiv la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, clasificat în regim semideschis, a părăsit un punct de lucru exterior, aflat pe raza municipiului Timișoara.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratele de Poliţie ale Judeţelor Arad şi Timiş, Inspectoratele Judeţene al Jandarmeriei Arad şi Timiş, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, informează purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad, subcomisar Eduard Magold.

„Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani. La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbracat cu tricou albastru, bluză neagră, pantaloni gri-verzui, şapcă neagră, rucsac negru cu litera M pe el şi era tuns capac”, spune subcomisarul Eduard Magold.

Pentru orice  informaţie cu privire la  persoana în cauză, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Arad, la numărul de telefon:  0257 2121661, 0752 090234.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.