ALERTĂ: Un TÂNĂR a fost LUAT de CURENȚII râului în timp ce se afla la scăldat (UPDATE + FOTO/VIDEO)

ALERTĂ: Un TÂNĂR a fost LUAT de CURENȚII râului în timp ce se afla la scăldat (UPDATE + FOTO/VIDEO)

Un tânăr în vârstă de aproximativ 23 de ani este căutat în apele Crișului Alb după ce a fost luat de curenții râului, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Potrivit primelor informații, Detașamentul de Pompieri Sebiș intervine cu un echipaj de cautare salvare cu barca în zonă localității Revetiș pe râul Crișul Alb pentru căutarea unui tânăr de aproximativ 23 ani.

„Din apelul făcut la 112 de către celelalte persoane aflate la fața locului reiese faptul că tânărul a sărit de pe o trambulină improvizată, a ieșit de două ori la suprafață iar apoi a fost luat de curenții de apă. În zona respectivă adâncimea Crișului Alb este de aproximativ 4 metri”, informează ISU Arad.

UPDATE 1: La căutări au fost trimiși și scafandrii Detașamentului de Pompieri Arad.

UPDATE 2: În jurul orei 20, scafandrii au găsit corpul tânărului de 23 de ani la aproximativ 10 metri de locul în care a sărit și la 4 metri adâncime. Tânărul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat.

UPDATE 3: Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Arad, tânărul avea 22 de ani, nu 23 așa cum se estimase inițial, și era din localitatea Secusigiu.

„În această după-masă, în jurul orei 16, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că o persoană s-ar fi înecat în răul Crișul Alb, în dreptul localității Revetiș. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, o ambulantă, un elicopter SMURD și polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș. După aproximativ două ore de căutări, scafandrii ISU au recuperat corpul unui bărbat, la 10 metri de mal, la o adâncime de 4 metri. A fost identificat în persoana unui tânăr de 22 de ani, din localitatea Secusigiu. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei, cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

FOTO: ISU Arad

  1. Poza de unde provine?

    Raspunde
  2. […] post ALERTĂ: Un TÂNĂR a fost LUAT de CURENȚII râului în timp ce se afla la scăldat (UPDATE) appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.