Alexandru Luțai: “Îi solicit primarului să depună proiectul pentru promovarea conectivității la internet în Șofronea!”

Alexandru Luțai: “Îi solicit primarului să depună proiectul pentru promovarea conectivității la internet în Șofronea!”

Președintele tinerilor liberali din Șofronea, Alexandru Luțai îi solicită primarului comunei, Ioan Băbău să aplice pentru proiectul privind mecanismul pentru interconectarea Europei în domeniul rețelelor de telecomunicații transeuropene.

Avem nevoie în Șofronea de un astfel de proiect cum este WiFi4EU! Acest proiect reprezintă o schemă de sprijin pentru furnizarea de acces la Internet de înaltă calitate locuitorilor și vizitatorilor în centrele de viață publică locale.

Preconizăm ca această conectivitate wireless locală gratuită și fără condiții discriminatorii să contribuie la reducerea decalajului digital, în special în comunitățile rămase în urmă din punctul de vedere al alfabetizării digitale, inclusiv în zonele rurale și în locurile îndepărtate.

Cererile pot fi depuse doar în format electronic, cu condiția ca documentele necesare să fie încărcate pe portalul WiFi4EU utilizând contul EU Login folosit pentru înregistrarea municipalității pe portal. Termenul-limită al cererii de candidaturi: 20 septembrie 2019, ora 17:00:00 CEST (ora Bruxelles-ului).

În calitate de reprezentant al tinerilor din Șofronea solicit actualei administrații să facă un minim de efort pentru realizarea acestui obiectiv.

Știm cu toții că în ultimii ani nu s-au făcut investiții majore în Șofronea, primarul Băbău fiind interesat mai mult de jocurile din PSD decât de dezvoltarea comunei” declară  Alexandru Luțai, președinte TNL Șofronea”,ni se arată într-un comunicat de presă din partea PNL Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.