Alianța Dreapta Unită are, de astăzi, candidați oficiali pentru Primăria Arad și pentru Consiliul Local al Municipiului Arad

Alianța Dreapta Unită are, de astăzi, candidați oficiali pentru Primăria Arad și pentru Consiliul Local al Municipiului Arad

Adrian Wiener împreună cu candidații pentru Consiliul Local Arad au depus oficial dosarele de candidatură pentru Primăria municipiului Arad și pentru CLM Arad, oficializând astfel angajamentul ferm al alianței USR-PMP-FD de a revitaliza administrația locală.

„Vă mulțumesc, arădeni! Miile de semnături depuse astăzi la Autoritatea Electorală sunt dovada palpabilă a optimismului vostru, care este și al nostru. Este cea mai evidentă dovadă că suntem pregătiți ca împreună să transformăm Aradul. Sunt mândru de fiecare dintre voi, arădenii care nu doar sperați la schimbare, ci sunteți schimbarea însăși. Cu sprijinul vostru, sunt convins că vom elibera orașul din ghearele clanului Falcă – Bibarț, care îl stăpânesc de două decenii. Împreună cu voi suntem o forță imensă. Începând din 9 iunie, facem Aradul bine!”, a declarat Adrian Wiener, candidat la funcția de primar.

Daniela-Arieta Săbău, consiliera locală USR și candidată pentru un nou mandat, a declarat ferm: „Ceea ce am realizat din 2020 până în prezent, din opoziție, nu de la putere, este doar începutul. Vom continua în efortul nostru de a administra competent și în interesul arădenilor finanțele publice și de a reprezenta arădenii care ne acordă încrederea cu onestitate și profesionalism. Am demonstrat și vom demonstra si în noul mandat, prin ideile și proiectele noastre, angajamentul nostru neclintit de a face Aradul bine.”

 Lista de candidați a Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Local al Municipiului Arad:

  1. Adrian WIENER
  2. Daniela-Arieta SĂBĂU
  3. Dorian-Florin CURCANU
  4. Sergiu-Cosmin VLAD
  5. Ioan-Cătălin COSTEA
  6. Florica-Lucia ȚĂRNĂU
  7. Cristina TIBA
  8. Valentin URS
  9. Dan-Andrei CIOBANU
  10. Ciprian VORNICU
  11. Emanuela TĂTAR-GHIȘ
  12. Cosmin-Dorel ARDELEAN
  13. Ladislau-Csaba SZŐKE
  14. Florin-Sebastian STANA
  15. Onur-Can RENDE
  16. Carmen PÎRLITU
  17. Vasile-Valer CĂTANĂ
  18. Daniel-Marcel MUREȘAN
  19. Daniel-Ioan ȚOLE
  20. Răzvan-Paul ANGHEL

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.