Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a constituit Organizația Municipală Arad (FOTO)

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a constituit Organizația Municipală Arad (FOTO)

În Sala „Marii Uniri” din Arad – locație cu incărcătură istorică deosebită – a avut loc, la sfârșitul acestei săptămâni, ședința de constituire a Organizației Municipale Arad a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

În debutul ședinței au luat cuvântul Dan Artimon, coordonatorul filialei județene a AUR, deputatul dr. Sorin-Titus Muncaciu și Sebastian Pop, președintele desemnat al Organizației Municipale.

Au fost prezentate aspecte organizatorice și obiectivele politice ale AUR pe plan municipal, fiind vorba, între altele, de câștigarea funcției de primar al municipiului și obținerea majorității în Consiliul Local Municipal.

În urma ședinței de constituire, Biroul de Conducere Municipal Arad al AUR va fi compus din: Sebastian Pop – președinte, Liviu Lazăr – secretar, Ana Tyudoki, Mihai Cosmin Pascariu, Claudius Nichitean, Corina Chiroșca Mănescu, Adriana Beldiman, Cristian Gantner și Simion Abrudan – membri.

Cu acest prilej a fost anunțată campania AUR „Vara Românilor” în județul Arad, care se va desfășura în perioada 5 – 30 august. În cadrul acesteia vor fi identificate problemele din localitățile județului, vor fi elaborate initiațive pentru rezolvarea acestora, la nivel local și parlamentar, vor avea loc întâlniri cu cetățenii și, acolo unde există deschidere în vederea rezolvării problemelor, vor avea întâlniri cu reprezentanții administrației locale.

Campania va fi coordonată de filiala județeană AUR Arad, condusă de Dan Artimon, cu participarea deputatului Sorin-Titus Muncaciu, în colaborare cu partenerii AUR, Radu Ghidău, președintele ANȚ și Marius Cucșa, președintele Partidului Republican.

Totodată, în septembrie, la Arad va fi prezent George Simion, președintele AUR, pentru prezentarea oficială a lui Cristian Terheș ca europarlamentar de Arad.

„Îl cunosc pe domnul Terheș și știu ce a reușit să realizeze, prin forțe proprii, în Parlamentul European. Consider că Aradul reprezentat de domnul Terheș va avea numai de câștigat având în vedere cât au pierdut arădenii din cauza reprezentării ridicole a celor doi europarlamentari arădeni: Gheorghe Falcă și Vlad Botoș. Sunt convins că reprezentarea noastră de către domnul Terheș, a cărui forță și determinare o cunoaștem, va fi doar în beneficiul comunității noastre”, a declarat Dan Artimon, coordonator județean al AUR Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.