Mai multe articole din rubrica "" ↑

Alte două persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat în ultimele 24 de ore la Arad

Alte două persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat în ultimele 24 de ore la Arad

Doi arădeni diagnosticați cu COVID-19 au decedat în ultimele 24 de ore.

În județul Arad au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 25 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică. Alte 15 persoane au fost reconfirmate pozitiv în urma retestării. De asemenea, au fost înregistrate două decese.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 647 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 245 sunt vindecate, 200 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 178 sunt la domiciliu şi externate iar 2 sunt decedate. De asemenea, în carantină se află 992 persoane iar 200 de persoane sunt în izolare.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 12 august, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 771 de obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 6 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 471 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind supuse controalelor şi 52 societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate.

Nu fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165, pentru semnalarea unor cazuri de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, din care 7 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoare totală amenzi 2000 lei), iar 3 au fost aplicate persoanelor fizice pentru participarea la activităţi în spaţiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicţii/restricţii (valoare totală amenzi 500 lei).

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.