Altercație într-un local din Arad. Doi soți au ajuns (cu forța) la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean (FOTO)

Altercație într-un local din Arad. Doi soți au ajuns (cu forța) la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean (FOTO)

Mai multe persoane s-au încăierat, sâmbătă seara, într-un local din municipiul Arad.

La fața locului (o terasă din zona Făt Frumos) a intervenit Poliția Locală, iar cei implicați implicați au fost sancționați cu câte 200 de lei fiecare, conform Legii 61/1991, pentru provocare și participare la scandal.

Dar asta nu a fost tot!

„Surpriza a survenit abia ulterior, când verificarea prin dispecerat a persoanelor aflate în atenția DGPL a relevat că atât unul dintre participanții la conflict, cât și soția sa, care îl însoțea, figurau în izolare la domiciliu, măsura fiind instituită pentru prevenirea răspândirii virusului SARS – COV2. Drept urmare, celor doi li s-au întocmit procese verbale la Legea 55/2020, art.65, lit. «i», fiind amendați fiecare cu suma de 1000 de lei”, informează Direcția Generală Poliția Locală Arad (DGPL) Arad.

De remarcat, că patrula de Poliție Locală a anunțat și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad care a trimis un echipaj specializat și o dubă cu ajutorul căreia cei doi soți au fost transportați, sub escortă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, mai arată DGPL Arad.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Poliției Municipiului Arad, care a întocmit acte de constatare și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută de art. 352 Cod penal.

Foto: DGPL Arad

  1. […] post Altercație într-un local din Arad. Doi soți au ajuns (cu forța) la Unitatea de Primiri Urgențe … appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.