SURSE/ Am AFLAT! El este CANDIDATUL cu care OPOZIŢIA vrea SĂ-L BATĂ pe FALCĂ la ALEGERI

SURSE/ Am AFLAT! El este CANDIDATUL cu care OPOZIŢIA vrea SĂ-L BATĂ pe FALCĂ la ALEGERI

Surse din cadrul partidelor de opoziţie au dezvăluit, pentru newsar.ro, cine va fi candidatul unic care va lupta pentru funcţia de primar cu Gheorghe Falcă la alegerile locale din vară.

Potrivit informaţiilor noastre acesta va fi Ovidiu Marian, de la ALDE, inclusiv PSD fiind de acord cu candidatura sa, în lipsa unei alte persoane capabile să-l învingă pe Gheorghe Falcă la alegeri.

Ovidiu Marian a fost senator în perioada 2008 – 2012 iar apoi, până în 2014, a ocupat funcţia de secretar general al Senatului. Acesta a fost ales parlamentar pe listele PDL, după care a trecut la PNL şi, ulterior, la ALDE.

Informaţia că Ovidiu Marian va fi candidatul unic al opoziţiei din Arad nu a fost confirmată oficial.

Ovidiu Marian

  1. se stie cine e candidatul la primarie ,,,Ciupe Ionel,,,care are sanse foarte mici

    Raspunde
  2. Pai cu exemplare din astea sansele sunt nule !
    Asta tot timpul a mers unde i-a fost bine. Vai si amar de opozitia din Arad !

    Raspunde
  3. O fumigena aruncata de Alde ca Ovidiu Marian e candidatul,,,,ionel ciupe,, e trompeta in partid e un zero barat,,un mincinos

    Raspunde
  4. Un reeșapat. Nu cred ca asta poate fi soluția.
    Cât se greu poate fi pentru un partid să înțeleagă că lumea s-a săturat de politruci ?

    Raspunde
  5. Dragilor in Arad dl ,,GHITA FALCA,,,va castiga toate alegerile asa ca nu are rost sa depuneti eforturi mari in campania electorala,,asa zisei opoziiti aradene

    Raspunde
  6. Domnul Ovidiu Marian nu este si nici nu va fi candidatul partidului la alegerile locale de anul acesta la nici o funcție.
    Dacă conducerea partidului va lua i decizie in legătura cu susținerea oficială a unui candidat, o va face public in cadrul unei conferințe de presa.

    Raspunde
  7. Un escroc și jumătate acest individ un traseist de partide …și distrugător de ștranduri și orașe Doamne ferește sa iasă acest mizerabil ca se v-a șterge Aradul de pe harta României decât el mai bine sa fie asa cum e deși nu e ok nici asa dar mai bine…

    Raspunde
  8. Trist! Daca asta este opozitia, mai bine candideaza un vatman sau o farmacista oarecare. Ar avea mai multa prestanta!

    Raspunde
  9. Candidatul Ciupe este Ovidiu Marian.
    Asta e tare.
    Cam gogonată, Orlando, deocamdată nu este făcută nici o alianța intre PSD si ALDE….

    Raspunde
  10. O farmacista are mai multa scoala decat oricare dintre acesti politicieni

    Raspunde
  11. Organizatia de fumei 11 ianuarie, 2016, 11:58 am

    Fratele meu, cum dracu apar numai din ăstia ?
    Falcă fuge de acasă, Ovidiu Marian nu e hotărât care dintre căsniciile lui e cea corectă, Luca vrea numai femei fara nici un angajament….
    Exista un om normal in orașul Arad ???

    Raspunde
  12. Este o informatie gresita . Ovidiu Marian nu candideaza la nici o functie publica la alegerile din 2016 .

    Raspunde
  13. Orlando, ce ai cu omu’ de te-ai hotărât sa-l faci de kkt ?

    Raspunde
  14. din parte ,,alde arad,, ,,surse sigure ,,ionel ciupe ,,este candidatul,,pacat ca e un mincinos si un om fara cuvant

    Raspunde
  15. Singurul virtual candidat la Primarie care are un echilibru intre coloana vertebrala si coaie este Leo Aslau.

    Raspunde
  16. Orlando, iti dau stirea bimbă de săptămana viitoare.
    Lia Ardelean, candidata in treling candidează din nou.
    Și asta are probleme cu amantlâcu’

    Raspunde
  17. Alde nu există ca structură organizată în Arad, e o adunătură de găști și pupincuriști a lui ciupe si purcaru, in rest totul este o comicarie….Fica-sa la tineret vecinii si neamurile pe ici pecolo, te spargi de râs, deci un mare fâs…

    Raspunde
    • Adevar graii gura ta fiule,,,Alde ,,,o mare mizerie

      Raspunde
    • jos traseistii in frunte cu ciupe PCR-PNL-PNM-PRL-ALDE....... 11 ianuarie, 2016, 2:17 pm

      Orlando, ti-a fost dor de comenturi….. Din ALDE ciupe traseistul politic cu familia formata din presedinti, va candida la primarie iar purcariu la cons. jud! Bineinteles cei 2 doresc sa isi faca doar campanie electorala pentru alegerile parlamentare care vor urma, nu vor avea sanse niciunul.

      Raspunde
  18. iti dau perfecta drepatate pt comentarul de mai sus,,,,Alde ,,arad ,,, O MARE MIZERIE,,,

    Raspunde
  19. surse ionel ciupe la Psd,,,,iar fiisa Grasa ionela,,presedinta la PNL ,,,tineret

    Raspunde
  20. jos traseistii in frunte cu ciupe PCR-PNL-PNM-PRL-ALDE....... 11 ianuarie, 2016, 2:18 pm

    Orlando, ti-a fost dor de comenturi….. Din ALDE ciupe traseistul politic cu familia formata din presedinti, va candida la primarie iar purcariu la cons. jud! Bineinteles cei 2 doresc sa isi faca doar campanie electorala pentru alegerile parlamentare care vor urma, nu vor avea sanse niciunul.

    Raspunde
  21. cele mai multe comentarii fac dovada faptului că oamenii nu au habar pe ce lume trăiesc și doar vor să se bage în seamă. În știre scrie ceva iar ei vorbec de parcă Messi ar fi rata 11 metri în finala Argentina- Prostia umană. Și ar fi primit și cartonaș roșu pentru ratare. ALDE există și nu mor caii când vor câinii. Strugurii sunt acri pentru cei ce doar privesc.

    Raspunde
  22. Mai il așteptam pe papagalul de Luca să spuns ca împreuna cu PRU vor castiga toate alegerile.

    Raspunde
  23. oricum alde e o adunatura de fraieri,,,fosti comunisti,,,vecini si neamuri care var sa le faca campanie electorala a celor de pe liste,,,Alde,,jenant

    Raspunde
  24. Romica esti retardat fara sanse de scapare.Du-te la Mures.

    Raspunde
  25. Cu toate ca in articolul postat nu se vorbeste despre Ionel Ciupe …totusi cele mai multe comentarii sant la adresa lui , asta inseamna ca acest OM cu fibra cu adevarat LIBERALA trebuie convins sa candideze la Primaria Aradului .

    Raspunde
  26. Excelente analize,majoritatea! Bai,surogaturi de jurnalisti,cum promovati asemenea manipulari? Pt.euro,duzinarii aradului…pacat ca cei ce va citesc-inclusiv eu-va facem retting,va luati sume fabuloase pt.a minti/dezinforma/manipula….vezi publicitatea primariilor/politrucilor de sarbatori la newsar….rusine,jivinelor!

    Raspunde
  27. Ciupitu’ primar ?
    Cred ca si pe el il sperie ideea …

    Raspunde
  28. o alta fumigena de-a lui botoxila ,care rade de noi de fiecare data cand santem intoxicati cu acesti pseudocandidati , cum alegerea primarului se face intr-un singur tur , si falca are sustinatorii lui fideli , iar daca restul voturilor vor fii impartite intr-e 5-6 papagali de genul acestui individ in loc sa se duca catre un singur candidat , serios si viabil , ne vom trezii in iunie ca faraonul va castiga din nou postul de primar cu doar 25 % din voturi .

    Raspunde
  29. Liberalii adevarati voteaza Ionel Ciupe !!!!!

    Raspunde
  30. Voteaza un aradean,voteaza OVIDIU MARIAN.

    Raspunde
  31. Oameni buni ..Liberalii adevarati voteaza,,,GHEORGHE FALCA,,,,Restul sunt povesti si mici fasuri,,,o zi placuta sa aveti ,,,in schimb dl acela Ciupe in PNL de azi nu ar avea loc nici pe banca de rezerve,,,

    Raspunde
  32. Dam doar că depinde ce înțeleg unii când wse vorbețte despre liberali. Eu mă gândesc la Brătianu, la aducerea regelui în țară, la guvernele conduse de ei în perioada în care se propășea în România. Nu mă gândesc la afaceri cu banii arădenilor dați la prieteni care câștigă licitații sau la firme de proiectări ale soției care face studii de fezabilitate ce îngroapă banii în casa de pe malul Mureșului, unde primarul stă în „chirie” În final: doar proștii , hoții și profitorii direcți îl votează pe Falcă.

    Raspunde
  33. Mai prostane portogalezo-falchisto-basist !!! de unde ai scos-o pe asta cu Falca liberalu ? probabil din creierutul tau alienat de atatea limbi tip spalatore date , mai citeste fraiere CIUPIT !

    Raspunde
  34. Auzi ,,Me ,,,se vede ca in spatele comentarilor este o tipa blonda si grasa pe nume ,,Ioana ciupe,,care face bloyy pt taticu si ,,SRL,,,lor de famileie ,,cu vecini priteteni si neamuri,,aduci aminte de,, Ionel Bratianu ,,acest mare nume pe care ai patati imaginea prin iteresele voastre marsave,,,,Alde,,,mai rau ca tigani sunteti mai fratilor si diperti in acelasi timp,,,UN MARE FAS,,ETC

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.