Am avut dreptate: Falcă s-a dus cu Glad Varga la Bucureşti! Vrea să-l impună LÂNGĂ IOHANNIS!

Am avut dreptate: Falcă s-a dus cu Glad Varga la Bucureşti! Vrea să-l impună LÂNGĂ IOHANNIS!

Ceea ce newsar.ro afirmase încă de duminică, 11 ianuarie 2015, pare să se adeverească.

„Gheorghe Falcă se dă peste cap să vâre un om în cadrul Administraţiei Prezidenţiale. Adică, în preajma lui Klaus Iohannis. Nu vă gândiţi la senatorul Mihai Răzvan Ungureanu, desemnat deja consilier al preşedintelui, că el nu e omul lui Falcă.

Pe altcineva doreşte să propulseze Gheorghe Falcă la Cotroceni: este vorba de Glad Varga, tânăr şi ambiţios, la fel cum a fost pe vremuri şi actualul primar al Aradului. Iar dacă mai punem şi faptul că acesta a crescut «cu Falcă în suflet» mai că ne vine să credem că ceea ce afirmă gura lumii e adevărat”, vă relatam atunci, la rubrica „Gura lumii”.

Ei bine, acum suntem în măsură să vă spunem că da, am avut dreptate! Glad Varga a confirmat pentru newsar.ro că i-a fost cerut CV-ul la sediul central al PDL (între timp metamorfozat în PNL), dar nu ştia (sau nu voia să spună!) pentru ce funcţie. În plus, însoţit de Gheorghe Falcă, a luat luni, de la Timişoara, avionul spre Bucureşti.

Cu alte detalii, în curând!

  1. numa asa ne putem face de ras si la Bucuresti. Cum sa il trimiti pe incompetentul asta la Bucuresti?!

    Raspunde
    • Ma Falca !!!!!!!!!! ai niste gusturi ma!!!!!!!!! Geanina,Chirilov,Glad,Mosneag…esti bolnav ma.Dute la doctor. Iti trebuie „DOI”Glad sa faca cat un Iohannis cel putin la inatime,la inteligenta …o mie.

      Raspunde
    • Cat de bine cunoasteti competentele d-lui Varga? Si oare dvs. ati fi un candidat mai bun pentru post? Chiar daca stirea e doar aruncata in spatiul mass-media, fara un substrat real, nu inteleg de ce oamenii complet neavizati trebuie sa fie cei mai nerabdatori sa-si prezinte opiniile!

      Raspunde
      • In primul rand doar cand il auzi pe Gladuletz cum vorbeste ca un ratoi fara c..ie ca are vocea asa subtire. Il al doilea rand e prost de pute… dar noroc ca il finanteaza neamurile de pocaiti din America.

        Raspunde
  2. Daca si pentu oameni de serviciu pe langa conducerea PNL este nevoie de CV, G.Varga este „omul potrivit, la locul potrivit”

    Raspunde
  3. Il cunosc bine pe Glad si nu am obiceiul sa „curat oua”cuiva!Baiatul e ok!Aradul are numai de castigat!

    Raspunde
  4. da, subscriu la idea ca e bun Varga, de ce nu ar fi. mai are de invatat dar e mai bine sa avem unul din Arad acolo decat nimic

    Raspunde
  5. Eu nu vad care e problema ca un aradean sa fie consilier presedential. Si la „fostul” am avut o consiliera presedentiala, si nu ati comentat ….. Oare nu ati stiut ? Domnule Varga va doresc mult succes !

    Raspunde
  6. Dupa ce a sifonat banii Primariei prin asa zise proiecte, hop-top la Cotroceni! Doamne ce am ajuns! Cutremurator!

    Raspunde
  7. doamne , ajuta , poate il uita mandibula in tren pe copilul asta , si scapam de el o vreme !

    Raspunde
  8. Si:

    Hahahahahahahahahaha!

    Raspunde
  9. Vorbiti niste tampenii mai mari ca voi..Glad e un tip foarte ambitios si cu initiativa si din cate stiu eu,tot ce si-a propus pana in momentul de fata , a si realizat.Bafta Glad!!

    Raspunde
  10. Un asemenea „intelectual”trebuie promovat la Cotroceni,doar nu suntem de rasul lumii? Nu are Gladutz „performante” in sifonat/spalat banii publici si cei europeni pe proiecte in care fura de usuca totul in jur? Nu/l are drept mentor pe falconeti si apucaturile lui? Repede,promovati/l ca,zice-se,vine DNA-UL pe Eminescu…!

    Raspunde
  11. aradul e prea mic ca sa mai încapă geniile de la pdl mai nou pnl.asa că ducă-se pe Dâmbovița toti.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.