Ambasadorul Republicii Cehe în România, în vizită la Camera de Comerţ

Ambasadorul Republicii Cehe în România, în vizită la Camera de Comerţ

Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, a primit zilele trecute vizita Excelenței Sale Vladimír Války, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Cehe în România.

Ambasadorul a fost însoțit de Consilierul economic Milan Peprník şi de Consulul Onorific al Republicii Cehe la Timişoara, Moțec Ştefan.

În cadrul discuţiilor a fost subliniată importanța legăturilor pe care Ambasada Republicii Cehe le poate face între sistemul cameral din România ca reprezentant al mediului de afaceri român şi mediul de afaceri ceh. De asemenea, a fost discutată oportunitatea participării societăţilor comerciale cehe în cadrul târgurilor şi expoziţiilor din Arad dar şi posibilitatea organizării unui forum economic transfrontalier româno-maghiaro-ceh.

„Vizita Excelenței Sale, Domnul Vladimír Války, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Cehe în România, este o ocazie deosebită de a dezvolta şi mai mult colaborările economice existente cu Republica Cehă. Această primă întâlnire este un pas important privind dezvoltarea relaţiilor bilaterale, prin identificarea de programe şi proiecte comune care pot fi valorificate în viitor”, a declarat Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.