AMENDĂ pentru o CAFENEA și un SALON de înfrumusețare din municipiu, iar o unitate de alimentație publică a fost ÎNCHISĂ

AMENDĂ pentru o CAFENEA și un SALON de înfrumusețare din municipiu, iar o unitate de alimentație publică a fost ÎNCHISĂ

Zi nefastă pentru trei dintre agenții economici care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Arad.

În urma verificărilor întreprinse în data de 27 august 2019 de polițiștii locali cu atribuții de control comercial la sediile acestora, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 13.500 de lei, iar activitatea uneia dintre unitățile ce desfășoară activități de alimentație publică a fost sistată temporar.

În urma unei sesizări, polițiștii locali în colaborare cu lucrătorii Secției 2 de Poliție Micălaca l-au sancționat contravențional pe proprietarul unei cafenele din zona 300 cu 2.500 de lei, în temeiul HCLM 192/2017, pentru că nu deținea autorizație de orar. Totodată, oamenii legii au dispus intrarea în legalitate în cel mai scurt timp, anunță DGPLA.

În aceeași zi, în zona centrală a municipiului, în urma controalelor întreprinse de polițiștii locali în colaborare cu Poliția Municipiului Arad la un salon de întreținere corporală și la o unitate de alimentație publică au fost aplicate sancțiuni contravenționale de 5.000, respectiv 6.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor HCLM 192/2017 și cele ale OG 99/2000/R.

În cazul unității de alimentație publică, pe lângă amenda în cuantum de 6.000 de lei, oamenii legii au dispus afișarea orarului de funcționare, precum și măsura complementară de suspendare a activității, până la data autorizării, în condițiile legii.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.