Amenzi de 3 400 de lei aplicate de jandarmi în noaptea de Înviere

Amenzi de 3 400 de lei aplicate de jandarmi în noaptea de Înviere

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au asigurat măsurile de ordine publică, pe timpul desfășurării manifestărilor dedicate Sărbătorii Pascale. Potrivit unui comunicat de presă al IJJ Arad, misiunile au fost organizate și desfășurate în baza Planului de măsuri pentru creșterea siguranței publice, aprobat de conducerea Ministerului Afacerilor Intern.

Jandarmii arădeni s-au aflat, în noaptea de Înviere şi în ziua de Paşti, în zona lăcașurilor de cult din municipiul și județul Arad, pentru ca manifestările religioase să se desfășoare într-un climat de ordine și siguranță publică. Jandarmii au fost angrenați și în misiunile organizate în sistem integrat și au răspuns apelurilor venite din partea cetățenilor prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

În perioada 30 aprilie – 2 mai, pe timpul misiunilor desfășurate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind în cuantum de 3 400 lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru săvârșirea de fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. De asemenea, au fost întocmite acte de sesizare, în cazul depistării a șase persoane susceptibile de săvârșirea a patru infracțiuni, printre care: furt, violare de domiciliu și lovirea sau alte violențe.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.