Amenzi de 30.000 de lei pentru firme de EXPLOATAREA lemnului din Sebiș și Cuied

Amenzi de 30.000 de lei pentru firme de EXPLOATAREA lemnului din Sebiș și Cuied

Polițiștii și reprezentanții Gărzii Forestiere au confiscat peste 130 de metri cubi de material lemnos de la trei societăți comerciale din Sebiș și Cuied, acestea fiind amendate, în total, cu 30.000 de lei, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere Delicte Silvice și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Oradea au desfășurat, în perioada 3 – 11 martie, controale la societăți comerciale care au ca obiect de activitate exploatarea și comercializarea de material lemnos.

„În urma verificărilor efectuate, au fost sancționate 3 societăți comerciale de pe raza localităților Sebiș și Cuied, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30.000 de lei, conform Legii 171/2010. Au fost confiscați 71,11 metri cubi de material lemnos din grupa de specii vercinee, 13,13 metri cubi material lemos din specia fag. De asemenea, a fost confiscată valoric cantitatea de 51,3 metri cubi material lemnos din speciile gorun și fag în valoare de 10.000 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Arad.

 De remarcat, că asemenea controale se desfășoară permanent pe raza județului Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.