AMENZI de 40.000 de lei pentru arădenii care au parcat pe locurile pentru persoane cu handicap

AMENZI de 40.000 de lei pentru arădenii care au parcat pe locurile pentru persoane cu handicap

Polițiștii Locali au aplicat peste 20 de amenzi, în doar câteva zile, arădenilor care au parcat pe locurile rezervate persoanelor cu handicap.

În cadrul unor activități ale polițiștilor locali pentru descurajarea opririi și staționării neregulamentare a vehiculelor, o atenție specială este acordată ocupării nelegitime a locurilor destinate persoanelor cu handicap.

Una dintre acțiunile periodice de eliberare a locurilor respective a survenit în ultimele zile.

În urma acestor acțiuni au fost aplicate 21 amenzi în valoare totală de 40.000 lei pentru parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap.

Pentru soluționarea în timp util a situațiilor de încălcare a normelor legale, în momentul în care sesizaţi o faptă de natură contravenţională, aveţi posibilitatea să ne contactaţi prin intermediul Serviciului Dispecerat și Monitorizare din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, apelând numărul de telefon 0257 – 939 (apel gratuit)”, informează reprezentanți ai Direcției Generale Poliția Locală Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.