AMENZI de peste 16 MILIOANE de lei pentru români, în DOAR 24 de ore

AMENZI de peste 16 MILIOANE de lei pentru români, în DOAR 24 de ore

În plină perioadă de pandemie, plouă cu amenzi contravenționale, dar și cu dosare penale.

În ultimele 24 de ore, prin structurile abilitate ale M.A.I., au fost întocmite 12 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Totodată, Poliția și Jandarmeria au aplicat, în același interval de timp, 1.273 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină. Polițiștii au depistat, în ultimele 24 de ore, 10.092 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei.

Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 16.048.902 de lei.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20, informează autoritățile.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.