Analizele ADN confirmă că trupul neînsuflețit găsit pe un câmp din județul Arad este a lui Sebastian

Analizele ADN confirmă că trupul neînsuflețit găsit pe un câmp din județul Arad este a lui Sebastian

Anchetatorii au confirmat faptul că trupul neînsuflețit găsit, la începutul acestei luni, pe un câmp din județul Arad este a lui Sebastian.

Analizele ADN confirmă faptul că trupul neînsuflețit găsit în data de 3 aprilie pe un câmp între localităţile Mişca şi Vânători este al lui Sebastian Corbei, băiatul de 7 ani dat dispărut în 9 ianuarie.

Procurorul Ciprian Olivian Puf de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş a declarat pentru News.ro, că analizele ADN arată că trupul găsit la începutul lunii aprilie este al lui Sebastian Corbei. Urmează să fie primit raportul complet, ancheta fiind încă în desfăşurare.

Surse din cadrul anchetatorilor precizează că băiatul nu ar fi avut o moarte violentă. Tot potrivit acestora, copilul ar fi plecat de la stână nu doar cu o oră înainte de momentul anunţului dispariţiei, ci mult mai devreme, iar moartea acestuia ar fi intervenit înainte ca poliţiştii să înceapă căutările.

Din cauza ceții, Sebastian s-ar fi rătăcit şi ar fi încercat să se adăpostească într-un boschet de pe câmp, unde ar fi decedat din cauza condiţiilor meteorologice.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.