ANCHETĂ la IPJ Arad după un conflict între un POLIŢIST şi un POLITICIAN

ANCHETĂ la IPJ Arad după un conflict între un POLIŢIST şi un POLITICIAN

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad a demarat o anchetă internă după un conflict care a avut loc, ieri, între un poliţist şi un politician arădean.

Florin Flonta, fost membru al PSD, a postat pe Facebook o întâmplare care l-a avut protagonist pe un poliţist aflat la volanul unui BMW, omul legii având pretenţia ca politicianul, aflat la rândul lui la volan, să dea cu spatele şi să-i facă loc să treacă. Politicianul a refuzat, considerând că nu este cazul să dea cu spatele 20 de metri, astfel că poliţistul a chemat la faţa locului un coleg aflat în timpul serviciului. Sosit ca urmare a apelului, poliţistul a constatat că politicianul nu poate fi sancţionat, deoarece nu a încălcat legislaţia rutieră. Întâmplarea a născut o uriaşă polemică pe Facebook, în urma căreia s-a sesizat conducerea IPJ Arad.

Șeful Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele apărute aseară pe rețeaua de socializare Facebook, urmând a fi luate măsurile legale care se impun, informează IPJ Arad.

  1. Daca si asta e politician eu sunt papa !!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  2. Politicianul pu… , lasa ca dacă e de la PSD se poate pregăti sa fie istorie in România :))))

    Raspunde
  3. Ce politician…traseist politic…sa dus cu cipri l… la PSD so acuma este mare politician!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.