Andreea Antonescu, alături de Celia, Mellina si Yamira în clipul lui Karym, „#SuntAici”! Uite în ce ipostaze apar cele patru vedete! (Video)

Andreea Antonescu, alături de Celia, Mellina si Yamira în clipul lui Karym, „#SuntAici”! Uite în ce ipostaze apar cele patru vedete! (Video)

După colaborarea cu Adrian Țuțu pentru balada „Nu vrei”, Karym lansează primul single solo: „#SuntAici”, prin care transmite un mesaj pozitiv.

Piesa „#SuntAici” se bucură de un videoclip filmat în 4K și este regizat de Raluca Năstase, în care iși fac apariția și câțiva artiști de top: Andreea Antonescu, Celia, Mellina si Yamira.

Misiunea vedetelor este de a amplifica mesajul pozitiv și de a-i încuraja pe oameni să se ajute necondiționat în orice situatie.

„Colaborarea cu Mellina a fost pentru mine o provocare, în primul rând pentru că lucram cu detinatoarea trofeului “Strongest Message”, „RMA 2014”, cu hit-ul „Poza de album” ft. Vescan. „#SuntAici” este o piesă sensibilă care poartă un mesaj pozitiv în spatele căruia se poate regăsi absolut orice persoană, indiferent de vârstă, sex, religie, orientare. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, în special vedetelor care au acceptat să apară pentru a ne ajuta să ducem mesajul piesei cât mai departe. Mulțumesc Andreea Antonescu, Celia, Mellina, Yamira, Raluca Năstase, Robert Marooni, Mango Records si Teddy (The Squad PR Agency). Vă aștept pe pagina mea oficială de Facebook: https://www.facebook.com/karymofficial, a declarat Karym.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.