Andreea Marta, salvator din pasiune. Tânăra a intervenit la un accident rutier, acordând primul ajutor unui motociclist rănit

Andreea Marta, salvator din pasiune. Tânăra a intervenit la un accident rutier, acordând primul ajutor unui motociclist rănit

O tânără a intervenit prompt la un accident rutier care se produsese pe drumul pe care aceasta circula, acordând victimei primul ajutor.

Andreea Marta era în drum spre Arad, când a observat că în fața ei tocmai ce se produsese un accident rutier. Fără să stea pe gânduri, a oprit să vadă dacă poate fi de folos eventualelor victime și să se asigure dacă a sunat cineva la 112. 

Tânăra, voluntară cu multe ore lucrate din timpul său liber alături de paramedicii SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, a sărit în ajutorul victimei unui accident rutier produs pe raza localității Zimandul-Nou.

„Un participat la trafic mi-a spus că apelul la 112 a fost făcut și că în șanțul de pe marginea drumului există o persoană, motociclistul implicat în accident, care acuză dureri in zona toracelui. Am ajuns la victimă, i-am acordat primul ajutor, constând în evaluare primară și așezarea capului în ax. Bărbatul era conștient și cooperant, așa că am comunicat permanent cu el, liniștindu-l până la sosirea paramedicilor SMURD care l-au transportat la spital”, povestește Andreea.

Aceasta este voluntară în cadrul programului „Salvator din Pasiune” de mai bine de un an. Colegii o descriu drept un om cu suflet mare și profesionistă desăvârșită.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.