Andreea Paul: „Cine a avut urechi să audă a auzit: Rompetrol este afacerea deceniului Ponta – Năstase”

Andreea Paul: „Cine a avut urechi să audă a auzit: Rompetrol este afacerea deceniului Ponta – Năstase”

Deputatul democrat-liberal Andreea Paul susţine, într-un copmunicat de presă, că „minciuna şi corupţia Guvernului Ponta cocoşează ţara” dând exemplu în acest sens afacerea Rompetrol.

„Rompetrol este afacerea deceniului marca Ponta-Năstase. Am avut gura aurită în privinţa corupţiei Guvernului Ponta. Am mai spus-o şi o repet: Guvernul Ponta nu apără decât România interesului personal al mafioților”, a declarat Andreea Paul.

„În martie 2013 acuzam în plenul Parlamentului și în spatiul public Guvernul Ponta de escrocherie în cazul Rompetrol: http://www.zf.ro/opinii/andreea-paul-prim-vicepresedinte-pdl-acuza-guvernul-ponta-de-escrocherie-in-cazul-rompetrol-10870050

După ce a ignorant orice avertisment al Curţii Constituţionale cu privire la neconstituţionalitatea memorandumului cu Rompetrol, Ponta nu a renunţat.

În ianuarie 2014, am adus din nou in spatiul public „insistența coruptă” a Guvernului Ponta în aceasta speță: http://www.agerpres.ro/comunicate/2014/01/30/comunicat-de-presa-andreea-paul-pdl–11-08-23. PSD a invocat necesitatea unor investiţii de 1 miliard de dolari şi a acceptat ca statul sa renunţe la creanţa de 600 milioane de dolari.

De atunci au trecut 8 luni, iar singurul efect al memorandumului a fost că Rompetrol a scăpat de litigiile cu statul a căror miză, repet, erau cele 600 milioane dolari. România nu s-a ales cu nimic: nici cu cedarea unor acţiuni contra 200 milioane de dolari, nici cu fond de investiţii de 1 miliard de dolari. Dimpotrivă, statul a pierdut şansa de a recupera 600 milioane dolari.

Minciuna şi corupţia Guvernului Ponta cocoşează ţara, iar românii nu merită să fie martori la acest măcel economic.

Dovada că am avut dreptate: http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-17823875-efectele-memorandumului-privind-rompetrol-dupa-8-luni-aprobarea-lui-catre-guvernul-ponta-statul-pierdut-sansa-recupera-600-milioane-dolari-fara-primeasca-nimic-schimb-nici-200-milioane-dolari-contra-u.htm”, a precizat deputatul Andreea Paul.

„Despre Rompetrol am vorbit mult”, adaugă aceasta, oferind exemple concrete:

· Ziarulfinanciar- „Andreea Paul, prim-vicepreşedinte PDL, acuză guvernul Ponta de escrocherie în cazul Rompetrol”

http://www.zf.ro/opinii/andreea-paul-prim-vicepresedinte-pdl-acuza-guvernul-ponta-de-escrocherie-in-cazul-rompetrol-10870050

· Zf.ro – „A dat cu piciorul guvernul României la 488 de mil. dolari? Urmăriţi luni, 20 mai, de la ora 09:30, la ZF Live o discuţie cu Gabriel Dumitraşcu, preşedinte OPSPI şi Andreea Paul, prim-vicepreşedinte PDL, despre afacerea Rompetrol”

http://www.zf.ro/zf-24/a-dat-cu-piciorul-guvernul-romaniei-la-488-de-mil-dolari-urmariti-luni-20-mai-de-la-ora-09-30-la-zf-live-o-discutie-cu-gabriel-dumitrascu-presedinte-opspi-si-andreea-paul-prim-vicepresedinte-pdl-despre-afacerea-rompetrol-10887574

· Realitatea.net – „Astăzi la ZF Live: A dat cu piciorul guvernul României la 488 de mil. dolari? Urmăriţi o discuţie despre afacerea Rompetrol cu Gabriel Dumitraşcu, preşedinte OPSPI şi Andreea Paul, prim-vicepreşedinte PDL”

http://ziare.realitatea.net/astazi-la-zf-live-a-dat-cu-piciorul-guvernul-romaniei-la-488-de-mil-dolari-urmariti-o-discutie-despre-afacerea-rompetrol-cu-gabriel-dumitrascu-presedinte-opspi-si-andreea-paul-prim-vicepresedinte-pdl_947061.html

· Zf.ro – „Orice alt investitor care oferă mai mult de 200 milioane de dolari poate prelua pachetul de 26% din Rompetrol. O dezbatere despre afacerea Rompetrol cu Gabriel Dumitraşcu şi Andreea Paul. Urmăriţi aici înregistrarea video ZF Live”

http://www.zf.ro/zf-live/orice-alt-investitor-care-ofera-mai-mult-de-200-milioane-de-dolari-poate-prelua-pachetul-de-26-din-rompetrol-o-dezbatere-despre-afacerea-rompetrol-cu-gabriel-dumitrascu-si-andreea-paul-urmariti-aici-inregistrarea-video-zf-live-10889316

· Zf.ro – „Memorandumul Rompetrol: „escrocherie“ sau soluţie?”

http://www.zf.ro/zf-24/memorandumul-rompetrol-escrocherie-sau-solutie-10872657

· Nasul.tv – „Exclusiv! Marea escrocherie financiara de la Rompetrol”

http://www.nasul.tv/2013/05/13/exclusiv-marea-escrocherie-financiara-de-la-rompetrol/

· Agerpres.ro – „Insistenţa coruptă a guvernului Ponta nu vă dă de gândit?”

http://www.agerpres.ro/media/index.php/comunicate/item/253396-Comunicat-de-pres-Andreea-Paul-PDL.html

· Jurnaldesatumare.ro – „„Insistenţa coruptă a guvernului Ponta nu vă dă de gândit?”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.