Andreea Paul: „Voința dreptei de a se UNIFICA rămâne NECLINTITĂ”

Andreea Paul: „Voința dreptei de a se UNIFICA rămâne NECLINTITĂ”

Unificarea dreptei nu este doar un vis, ci reprezintă ambiția Partidului Democrat Liberal de a da o șansă românilor de dreapta să aleagă următorul președinte și guvern, a afirmat deputatul Andreea Paul, prim-vicepreşedinte al PDL.

„Unificarea dreptei nu se așează doar pe cifre, ci reprezintă voința PDL de a da o șansă clasei de mijloc în România pentru o viață mai bună. Unificarea dreptei nu este doar un act rațional, ci și un proiect de suflet care răspunde la nevoia românilor care nu au ieșit până acum la vot, la nevoia celor care își doresc să trimită PSD în opoziție. Unificarea dreptei nu este doar un plan, ci reprezintă forța necesară pentru a stopa derapajele grave ale Guvernului Ponta și ale abuzurilor locale. Unificarea dreptei nu este doar un act de maturitate politică, ci și un act de înțelepciune și curaj”, a arătat Andreea Paul în comunicatul de presă.

Aceasta a precizat că PDL și PNL răspund cu responsabilitate la provocarea fragmentării excesive a dreptei, fragmentare care servește exclusiv PSD, nicidecum electoratului de dreapta.

„Nu mai picați în capcana pasivității, nici în capcanele strategiilor care urmăresc dezbinarea dreptei. Românii au dreptul să aibă o forță politică puternică de dreapta. Conectarea la problemele reale ale românilor și la soluțiile pragmatice rămâne răspunsul PDL-PNL la conflictele alimentate cu dărnicie de cei care își doresc o națiune săracă și ușor controlabilă, implicit, pe Victor Ponta președinte”, a mai spus Andreea Paul.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.