Andrei Fuliaș: „Documentele oficiale ale CJA dovedesc limbajul dublu și ipocrizia consilierilor PSD”

Andrei Fuliaș: „Documentele oficiale ale CJA dovedesc limbajul dublu și ipocrizia consilierilor PSD”

Președintele Organizației Județene de Tineret a PNL Arad (TNL Arad), Andrei Fuliaș, a prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul partidului, o serie de documente pentru a dovedi faptul că Florin Tripa și alți membri PSD folosesc un limbaj dublu și că, susține el, aceștia insistă să fie ipocriți.

„În urmă cu doar câteva zile domnul Florin Tripa, consilier județean PSD, a afirmat că bugetul Consiliului Județean Arad ar fi fost repartizat pe criterii politice. I-am spus atunci domnului Tripa că este ipocrit și demagog atunci când face aceste afirmații, dat fiind faptul că atât el, cât și colegii săi din PSD, a votat fără niciun fel de reținere forma actuală a proiectului care face referire la buget. Mai mult decât atât, nici domnul Tripa, nici ceilalți colegi ai săi, nu au cutezat să depună amendamente pentru ca sumele să fie repartizate altfel decât au fost. A fost depus un singur amendament, cel al domnului consilier Gheorghe Sabău, iar acesta prevedea mutarea unor sume de la Livada și Gurahonț către Pecica. După reacția mea de zilele trecute, am fost acuzat public de către o domnișoară din PSD că vorbesc «la perete, neargumentat și fără conținut». Ei bine, cred că documentele prezentate astăzi argumentează tot ceea ce am afirmat. Din aceste documente se poate vedea că niciun consilier județean PSD nu s-a abținut sau nu a votat împotrivă la vreunul din proiectele aflate pe ordinea de zi a ultimei ședințe de consiliu. Mai mult decât atât, nu s-au abținut nici măcar în ședințele de comisii de dinaintea ședinței”, a declarat Andrei Fuliaș.

Acesta a mai menționat că toate documentele prezentate în conferința de presă sunt publice și pot fi consultate de către cetățeni pe site-ul Consiliului Județean Arad.

„Este adevărat, există câteva primării din județul Arad care nu au primit bani în acest moment, dar asta nu din motive politice, ci din cauza faptului că nu au avut proiecte pentru care să primească finanțări sau pentru că nu au îndeplinit anumite condiții legale care să permită acest lucru, fapt confirmat și explicat de către funcționarii publici cu mare experiență din cadrul CJA. În concluzie, faptul că toți consilierii PSD au votat bugetul fără vreo reținere și faptul că nu au depus amendamente pentru a modifica în vreun fel destinația banilor, dar și faptul că mai apoi s-au trezit să strige în gura mare că bugetul a fost repartizat pe criterii politice, dovedesc că cei din PSD practică un limbaj dublu. Probabil că după votarea bugetului, anumiți primari au făcut presiuni asupra lor și s-au gândit că le «scot ochii» edililor dacă strigă în gura mare că s-a votat politic și că alții sunt vinovați. Din păcate în PSD Arad se dă dovadă de foarte multă ipocrizie și se practică același mod de a face politică prin minciună. Acești oameni nu au înțeles semnalul dat de către cetățeni în noiembrie 2014 și noiembrie 2015. Cu siguranță toți acești ipocriți mincinoși se vor convinge în vară, atunci când se vor afla față în față cu cetățenii, că politica și administrația nu se fac prin minciuni și demagogice”, a mai adăugat președintele Organizației de Tineret a PNL Arad (TNL Arad), Andrei Fuliaș.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.