Andrei Gag: „Dacă nu aveam probleme cu degetele, aș fi avut șansa la o medalie“

Andrei Gag: „Dacă nu aveam probleme cu degetele, aș fi avut șansa la o medalie“

Andrei Gag, arădeanul care a participat în acest an la Jocurile Olimpice de la Rio, a susținut, astăzi, o conferință de presă la sediul Clubului Sportiv Municipal pentru a clarficia lucruri despre poziția lui la JO, starea lui actuală și planul lui de viitor.

„Au fost mulți campioni olimpici care nu s-au calificat, nu au reușit să prindă finale, iar în acest an au venit pregătiți să câștige, au fost multe surprize în acest an“, a declarat Andrei Gag.

„Este frustrant că am avut aceiași performanță, să fiu primul sub linie, numărul 13, să am același rezultat cu numărul 12 și să nu mă calific în finală. Am plâns, m-am descărcat, dar mi-am revenit. Anul viitor vreau să particip la Diamond Cup“, a mai declarat arădeanul Andrei Gag.

„După mondiale, dacă reușam să am o continuitate în antrenament, eram clasat sus, cu o șansă la medalie la aceste Jocuri Olimpice, dar am avut problemă cu degetele și, aproape două luni, nu am putut face aruncări, După ce mi-am revenit făceam antrenamente sub nivelul meu de pregătire“, a precizat Andrei Gag.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.