Andrei s-a luptat cu o TUMOARE PE CREIER și a trecut prin DOUĂ OPERAȚII, iar acum E NEVOIE de A TREIA. Cum îl putem ajuta

Andrei s-a luptat cu o TUMOARE PE CREIER și a trecut prin DOUĂ OPERAȚII, iar acum E NEVOIE de A TREIA. Cum îl putem ajuta

Andrei Pușok, un tânăr de numai 29 de ani din Arad, a trecut prin cea mai grea încercare din viața sa la sfârșitul anului trecut, când a aflat că are o tumoare pe creier. Au urmat două operații în Germania, extrem de costisitoare și complexe, iar împreună cu tratamentul și spitalizarea suma a depășit 50.000 de euro.

Din păcate, în urma ultimului RMN a reieșit că mai este nevoie de o a treia intervenție chirurgicală, deoarece tumora nu a putut fi extirpată complet. Acest lucru înseamnă încă un hop dificil de trecut pentru Andrei și alte costuri foarte mari.

Acesta este mesajul pe care tânărul l-a postat pe Facebook:

„Dragii mei prieteni,

Povestea mea o știți deja, din septembrie 2017 mi-am început călătoria spre fericire.

Cu bune si rele am ajuns până în acest punct, încă în recuperare, câteva dureri, dar mă simt destul de bine. Au trecut deja 2 luni de la ultima operație.

De-a lungul călătoriei, am trecut prin 2 operații foarte complexe și grele, care au avut succes datorită faptului că îmi iubesc atât de mult viața și am luptat pentru ea.

Sunt sigur că Dumnezeu văzând acest lucru mi-a dat o șansă și a decis că încă nu e timpul meu. 
Mai am multe de făcut în viața dăruită pe acest Pământ.

Voi încerca și-mi voi da silința să nu dezamăgesc în această nouă viață, să mă bucur de fiecare moment, de fiecare anotimp, să dau o mână de ajutor celor în suferință…

Această călătorie mi-a deschis mintea, m-a învățat lucruri noi, mi-a arătat că există bunătate în lume și nu e doar răutatea ce o vedem la TV.

În momentele când eram la pat, în spital, corpul îmi era fără puteri, dar în suflet mă simțeam invincibil. 
Îi spuneam mamei mele care mi-a fost alături, că îmi venea să mă ridic și să fug din spital, atât de mare îmi era dorința de vindecare…
Doar eu știu ce au însemnat 2 operații în decurs de 3 săptămâni ( total aproximativ 23 ore pregătire, anestezie și operații ).
A fost GREU. Atât pot spune.
Am încercat să uit, dar și în suflet port o urmă, nu doar la exterior…

Având în vedere de gravitatea situației în care am fost, după cum v-am mai spus în ultima postare din decembrie 2017, după RMN-ul efectuat am aflat că au mai rămas părți din tumoră. Era de așteptat.

De curând am primit și răspunsul din partea clinicii din Germania, unde am efectuat cele 2 operații, în urma RMN-ului realizat în țară și trimis către ei.

Am aflat că s-a creat o comisie de profesori și medici, unde au dezbătut situația mea și au luat cea mai bună decizie pentru sănătatea și viața mea.

Le-am solicitat un răspuns în vederea eliminării tumorii prin Radioterapie, dar mi s-a spus că în cazul meu nu se poate efectua Radioterapie, deoarece tumora rămasă este prea mare (6/16/22mm) și îmi va afecta negativ prea mult din țesutul sănătos din zona tumorii.

Varianta cea mai bună în cazul meu, recomandată de această comisie, este o ultimă OPERAȚIE prin care se va înlătura cât se poate de mult din tumora rămasă. 
O abordare „medial suboccipital craniotomy” (incizie în zona cervicală).
Tumora cea mare se află în zona cervicală, în dreptul vertebrei C2.

Deci DA, o a treia Operație este necesară.

În momentul de față îmi este așteptat acordul meu la propunerea lor.
Desigur că voi accepta această ultimă operație pentru că îmi doresc o viață liniștită și să duc la bun sfârșit planurile mele de viitor.

După acceptul meu va urma programarea pentru următoarea operație, dar voi afla și costurile implicate în această intervenție chirurgicală, unde le voi cere o perioadă de timp pentru a putea întocmi documentele din țară și a strânge suma de bani necesară pentru a acoperi aceste costuri. 
(Vă voi ține la curent cu toate detaliile primite).

Totodată am aflat că mi-a fost trimisă prin poștă factura cu costurile ce trebuiesc achitate până în acest moment, deocamdată neprimită.

În această călătorie am realizat că tot ce mi se întâmplă, poate nu e despre mine, ci despre voi, familie, prieteni, cunoștințe…

Din tot ce v-am relatat sper să învățați să apreciați momentele și lucrurile mărunte alte vieții.
Să lăsați la o parte cel mai mare dușman al sănătății, STRESUL.
Să încercați să faceți doar ceea ce vă place în această viață.
Să apreciați sufletul persoanei de lângă voi, bunătatea ei și nu doar aspectul fizic.

Eu îmi voi purta cu mândrie cicatricile operațiilor pentru că asta îmi va aduce aminte mereu că nu sunt singur în călătoria mea și cât de norocos sunt pentru că Îl am pe Dumnezeu alături în orice problemă aș avea.

Anul acesta, în luna mai, voi împlinii frumoasa vârstă de 30 de ani. 
Vreau să mă pot bucura de această vârstă și să pot merge mai departe.

V-am expus public experiența mea pentru ca să știți ce implică o asemenea problemă de sănătate… 
Se poate întâmpla oricui și e mai ușor să cunoști câteva detalii pentru a ști încotro să o iei sau să îndrumi o persoană în suferință.

Eu când am aflat că am această problemă de sănătate, îmi venea să plâng dar în același timp să râd pentru că nu realizam cât e de grav este și ce mi se întâmplă.

Am tras aer în piept, am privit spre cer și am cerut ajutorul lui Dumnezeu.
Am cerut putere să pot duce la bun sfârșit organizarea plecării spre clinică cu tot ce a fost necesar.
Am primit acest ajutor, dovada că sunt aici, acasă și acum vă scriu vouă…

Sunt conștient că vor urma momente grele, când iar mă voi trezi la terapie intensivă unde mă voi ruga să treacă timpul pentru a ajunge în salonul normal să fiu alături de cei dragi… În acele momente de durere, când corpul îți este lipsit de putere, doar atât îți poți dori.

Diagnosticul meu:
Tumoră Clivus Cordom.
ICD-O: C41.0 9370/3
(Tumoră la baza craniului)

Cum s-ar spune într-un film, e Final Chapter această Operație prin care trebuie să trec.

Desigur această Operație se poate realiza doar cu sprijinul și susținerea voastră.

Faptul că ați citit Postarea mea, că îmi Zâmbiți pe stradă, chiar și o simplă Distribuire pe Facebook, deja e un prim ajutor și îmi arătați că nu sunt singur în această călătorie.

Vă mulțumesc și vă rămân recunoscător.
Dumnezeu are grijă de toți.

CONT IBAN Banca Transilvania
Nume: Pusok Andrei
COD SWIFT BTRLRO22
Cont EUR
RO42BTRLEURCRT0417922501
Cont RON
RO92BTRLRONCRT0417922501

Sau contul mamei mele:

CONT IBAN Banca Transilvania
Nume: Lascu Luminița Doina
COD SWIFT BTRLRO22
Cont EUR RO59BTRLEURCRT0138998501
Cont RON RO12BTRLRONCRT0138998501

CONT PAYPAL:
paypal.me/ZambimPentruAndrei

Zâmbește, drag prieten…
În curând voi zâmbi și eu.”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.