Angajații apreciază cadourile memorabile. Cu tichetul cadou, visul poate deveni realitate

Angajații apreciază cadourile memorabile. Cu tichetul cadou, visul poate deveni realitate

De Craciun, Paste, 1 Iunie si 8 Martie sau alte sarbatori similare ale altor culte religioase, tot mai multi angajatori ofera cadouri memorabile salariatilor oferindu-le tichete cadou. Cum performanta companiilor depinde foarte mult de implicarea angajatilor si interesul pe care acestia il au fata de propria activitate, recompensarea si motivarea acestora au devenit  esentiale.

De la inceputul acestui an, tichetele cadou au devenit neimpozabile daca suma alocata nu depaseste 150 de lei pentru fiecare persoana si sunt oferite de Paste, Craciun, 1 Iunie, 8 Martie sau sarbatorile aferente ale altor culte religioase. De asemenea, cu aceste ocazii sunt scutite de contributiile salariale si patronale obligatorii si, pentru ca intra in categoria cheltuielilor sociale, acestea pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii brut anual. Mai mult, Noul Cod Fiscal a extins beneficiarii, in sensul in care tichetele cadou pot fi deductibile in limita sumei stabilite, atat pentru angajati, cat si pentru copiii minori ai acestora, iar tichetele cadou se pot acorda si in conditiile in care compania are doar un angajat.

Tichetele cadou de la Up Romania simplifica viata angajatorilor in ceea ce priveste procesul complex de achizitionare, sortare, personalizare, depozitare si distributie a cadourilor. Ele sunt o varianta simpla, moderna si eficienta de a oferi un cadou, mai ales ca acestea pot fi inscriptionate cu logo-ul companiei, o imagine sau mesaj personalizat.

Prin reteaua Up Romania, tichetele Cadhoc pot fi utilizate in peste 55.000 de magazine din toata tara, avand accces la o larga categorie de produse si servicii: de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, pana la servicii de turism.

Up Romania, noua identitate a Cheque Dejeuner Romania, face parte din Grupul Up, al treilea emitent la nivel international pe piata tichetelor de servicii. Cu o prezenta de peste 14 ani in Romania, compania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate intichete pe suport de hartie si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Chèque Bébé.

Alaturi de avantajele fiscale oferite, tichetele Up Romania sustin diversificarea pachetului de extra beneficii, stimuleaza, fidelizeaza angajatii si cresc puterea de cumparare pentru 700.000 de beneficiari. Prin produsele sale, dar si prin intelegerea profund umana a nevoilor consumatorilor, Up Romania se dedica misiunii sale de a simplifica viata tuturor celor cu care intra in contact, de-a lungul intregului lant furnizor-client-beneficiar-afiliat.

Intra  AICI si comanda de Craciun tichete cadou pentru salariatii tai!

Intre 23 noiembrie – 23 decembrie 2016 poti castiga unul dintre cele 10 premii in Tichete Cadou in valoare de 600 de lei fiecare.

(P)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.